Artehaus

Official page
Share

News

Read older posts

Talk

    Jautājumi&Atbildes

    view all

    Kas neietilpst durvju komplektācijā?
    Parasti durvju komplektācijā neietilpst -
    rokturi (šī komplektējošā daļā ir tik universāla un daudzveidīga, ka būtu ļoti grūti norādīt konkrēto rokturi, kuru iekļaut komplektā un kas visiem patiktu),
    slieksnis (Ja vēsturiski redzam visās vecajās mājās slieksni, aiz kura var viegli aizķerties un pakrist, tad šobrīd slieksnis 99% gadījumu vairs nenāk standarta durvju komplektā. Ja slieksnis tomēr ir nepieciešams, tad mēs iesakām izvēlēties kādu no cietajiem kokiem, piemēram no neapstrādāta oškoka.),
    aplodas - jeb dekoratīvās līstītes, kas aizsedz spraugu starp kārbu un sienu. Šeit ir iespējamas variācijas vai likt aplodas no vienas puses vai no abām, vai nelikt nemaz.
    paplatinājumi - Ja jūsu ailes biezums ir lielāks par ~8cm (atkarīgs no ražotāja kārbas platuma) un jūs vēlaties likt aplodas no abām pusēm aizsedzot visu ailes daļu, tad nepieciešams paplatinājums, kas spēj kārbu paplatināt par posmu no 8-18cm (atkarībā no ražotāja).
    Kas parasti ietilpst durvju komplektā?
    Parasti durvju komplekts sevī ietver - durvju vērtni (ja modelis ir ar stikla vietu, tad arī stiklu, izņēmums ir masīvkoka durvis), durvju kārbu, kas sastāv no 2 garām detaļām un augšējās īsās, slēdzeni 2014/2018, enģes (enģes var būt gan frēzējamās, gan nefrēzējamās, gan pirkstiņu enģes priekš durvīm ar pārfalci).

    About this profile

    Visu veidu iekšdurvis: Laminētas, finierētas, masīvkoka, krāsotas, u.c.,
    Metāla un koka ārdurvis.

    Durvis iespējams aplūkot mūsu salonos:
    Rīgā, Matīsa ielā 141
    Ogrē, Ikšķiles ielā 4-1
    Jelgavā, Rīgas ielā 57a (TC "IKI")

    Contacts More »

    Opening hours

    M. – F. 10:00 — 18:00