Bio

Grupė iš Žemaitijos „ TEQUILA “

Darius Augulis – vokalas, bosinė gitara, akustinė gitara.
Vidmantas Lūža – gitara, akustinė gitara, pritariantis vokalas.
Vincas Senkus – klavišiniai, saksofonas, pritariantis vokalas.
Artūras Dargužis – mušamieji.

Pop, rock.

Bio:

Grupė TEQUILA susikūrė 2002 m. Pagrindinis įkūrėjas ir puoselėtojas Darius. Jis taipogi yra ir visų grupės TEQUILA dainų autorius. TEQUILA muzikantai yra iš skirtingų miestų: Vidmantas ir Vincas iš Plungės, o Darius ir Artūras iš Telšių. Trumpai tariant grupė iš Žemaitijos.
Iki TEQUILA susikūrimo, grupės nariai grojo su kitais muzikantais ir grupėmis. Darius Augulis grojo su tokiomis grupėmis, kaip: MERESSIN, POKERIS, AKIS ir TABASCO.
Vidmantas Lūža grojo grupėse IMPERIJA, FRESKA. Taip pat įrašė klasikinės gitaros CD "Gitara klasikoje". Vincas Senkus grojo Panevėžio muzikiniame teatre, vėliau grojo su įvairiais muzikantais. Artūras Dargužis iki TEQUILA susikūrimo grojo grupėse MERESSIN ir AKIS.
Grupė TEQUILA yra dalyvavusi folk muzikos projektuose, festivalyje "Gintarinis kablys", miestų ir miestelių šventėse.
Darius talkino grupei TABASCO pristatant albumą „Vienintelis kelias“. Kartu su Vidmantu akomponavo Jūros šventės projekte „Banginių šou“.

Grupės repertuarą sudaro koveriai, žymūs populiarių grupių šlageriai, taip pat grupės TEQUILA sukurti autoriniai kūriniai.
2008m, TEQUILA išleido savo debiutinį albumą pavadinimu "Nr 1", kuriame pristato tryliką autorinių kūrinių, taip pat sukūrė video klipą dainai "Stiliaga". Didžiąją dalį kūrinių prodiusavo ir įrašė Audrius Janonis, likusius - Darius.
Šiuo metu grupė aktyviai koncertuoja klubuose, miestų šventėse, įvairaus pobūdžio renginiuose, įrašinėja dainas naujam albumui. Grupė pateikė naują dainą duetu su Kęstučiu Jablonskiu "Nenoriu meluoti tau".
Naujausios dainos ruošiamos albumui "Lyja lietus", „Mergina su gitara“, „Artistas“, „Žodžiai“, „Žvaigždės kartais kalba“,
kurias galima paklausyti kaip Demo versijas daugelyje lietuvos muzikinių tinklapių.

Taigi, visų TEQUILA narių gyvenimas, darbas ir laisvalaikis yra susijęs su muzika.

P . S . Muzika - tartum plintantis virusas, kurį pasigavęs - nebeišgysi !.

Members

Vincas

Klavišiniai,sexyfonas,pritariantis vokalas

Vidmantas

Gitara,akustinė gitara,pritariantis vokalas

Arturas

Mušamieji

Darius

vokalas,bosinė gitara,akustinė gitara

Top song

Nearest events

Open in a new window

Music