Harry Potter

Share

Pottermore

Pottermore ir pieejama.....

Neliela palīdzība nu Lapas administrātoriem- (giggle)








 Ja gribat tikt Grifindorā te ir video. P.S mēs zinām krāpties ir slikti.:D





 Ja gribat tikt Slīdenī te ir video 









 Ja gribat tikt Kraukļnagā te ir video






Ja gribat tikt Elšputī ir video. 







gal_246461547_large 

Pirmais mikstūru uzdevums:







Pottermore bija pašas Roulingas ideja. Jebkurš HP fans var iziet situācijas no visām 7 grāmatām, pildot dažādus uzdevumus, vācot visādas lietiņas un pats galvenais, atbloķējot informāciju, kura nekad nav tikusi publicēta!

Vasaras vidū faniem bija iespēja 7 dienu laikā tikt pie reģistrēšanās privilēģijas (bija jāatbild uz kādu noteiktu jautājumu par grāmatu. 1. dienā bija jautājums par pirmo grāmatu, 2. dienā par otro utt.) un vēlāk saņemt tiesības izmēģināt saitu pirms tas oficiāli tiek atvērts oktobrī. Arī es septembra sākumā saņēmu ielūgumu izmēģināt Pottermore, par ko biju ļoti ieinteresēta.
Ievietoju screenus ar aprakstiem, lai jums rastos iespaids, kā tas viss izskatās:)


gal_234618993_middle

Tātad, tiklīdz ielogojos, parādās sākuma lapa. Kā jau redzams, Šķirmice ielika mani Elšpūtī, par ko pat nebiju pārsteigta  Navigācija, manuprāt, ir ļoti ērta, taču, ja sāk spēli no paša sākumā, viss navigācijā esošais ir pašam jāatbloķē (kas nav īpaši grūti). Zem navigācijas atrodas 7 lielas ikonas, un katra apzīmē grāmatu par Hariju Poteru. Kā redzams, ir jāsāk ar pirmo grāmatu, tātad - Harijs Poters un Filozofu Akmens. Katrs spēlētājs var vēlreiz iziet grāmatas notikumiem, apskatot katru piedāvāto nodaļu. Godīgi sakot, ir diezgan jāatceras grāmatas notikumi, jo nodaļu īsie apraksti daudz ko nepaskaidro, kā tikai galveno domu. Vēl neliels mīnuss ir tas, ka izejot pirmo grāmatu (kas nebija īpaši grūti), Pottermore pagaidām (un diemžēl) vēl nepiedāvā turpināt ar nākamajām.



gal_234619025_middle

Pirmais, ko gribu izcelt, ir skaistās un animētās bildes katrā nodaļā. Ir ļoti interesanti, ka novietojot peli uz kāda priekšmeta, tas sāk kustēties. Vēl man patika tas, ka parasti uzliekot peli uz kāda gaismas elementa, istaba paliek tumša vai gaiša.

gal_234619026_middle



Lūk arī piemērs:)  Vienīgais mīnuss, ko varētu piebilst, ka nav skaņas vai mūzikas, kas liktu spēlei izskatīties vēl interesantākai.


gal_234619019_middle

Katrā nodaļā tiek parādītas dažādas scēnas kuras ir kārtīgi jānopēta. Daži priekšmeti var tikt savākti un ievietoti lādē, citi atbloķē kādu ekskluzīvu informāciju par kādu no grāmatas varoņiem u.c. Interesanti ir tas, ka ar dubultklikšķi var pietuvināt citus neskaidrus objektus vai ēkas bildē.

gal_234619022_middle


Lūk iepriekšējā bilde pietuvināta un tagad var skaidri saskatīt Hagrida būdu caur logu:)


gal_234619024_middle

Šeit nolēmu parādīt, kā izskatās, kad atrod kādu objektu. Šoreiz tas bija gliemis, kurš rāpoja pa sienu



gal_234619014_middle

Apskatot katru nodaļu, kreisajā loga majā parādās izvēlne, kurā tiek piedāvāta informācija par personāžiem, dzīvniekiem un citām lietām. Kā jau minēju, ir iespēja atbloķēt dažādu informāciju, kura vēl nekad nav publicēta. Piemēram, es uzzināju par Maksūras pagātni un kā Dērsliju pāris iepazinās


gal_234619015_middle


Izejot grāmatas notikumus, ir jāizpilda dažādi uzdevumi. Piemēram, ir jānoķer zibsnis, kurš lido pa visu ekrānu, vai, kā šajā bildē, jāizvēlas pareizā mikstūra, atminot pinķerīgu mīklu.

gal_234619018_middle



Interesanta vieta, kuru var apskatīt, ir Diagonaleja. Tur, protams, atrodas dažādi veikaliņi, kur var nopirkt visu nepieciešamo Cūkkārpas skolai (pēc saraksta, kas tika minēts pirmajā grāmatā). Slotas gan pagaidām nopirkt nevar, bet var atvērt savu kontu Gringotu bankā

gal_234619009_middle


Šeit ir bildīte, kā izskatās veikals, kur var nopirkt dzīvniekus.

gal_234619011_middle


Šeit var apskatīt skolas kausa punktus visām mājām. Slīdenis un Kraukļnags visu laiku mainās vietām, bet Elšpūtis, kā jau grāmatās tas ticis bieži minēts, ieņem godalgoto 4. vietu


gal_234619012_middle

Punktus savam namam var krāt atrodot dažādus priekšmetus, taisot mikstūras un duelējoties ar citiem lietotājiem. Pēdējie divi prasa veiklību.


 Šeit var apgūt dažādas burvestības un arī duelēties pret citiem spēlētājiem. Ir jāpārzin klaviatūra, lai burvestības labi paveiktu.

gal_234619006_middle


Un lūk, pēdējā bilde no pēdējās nodaļas pirmajai grāmatai. Atliek vien sagaidīt nākamās. Īsumā jāsaka, ka pirmais iespaids ir pozitīvs un cerams, ka lapas veidotāji vēl kaut ko uzlabos. Ja jums, HP fani, vēl nav bijusi tā iespēja izmēģināt, nekas gan jau varesiet:)





gal_234619008_middle

Gaidi Pottermore?
Mēs esam priecīgi paziņot, ka pottermore.com tiks atverts ikvienam Aprīlī!! (2012.gadā)
Mēs zinām, ka daudziem ir  jāgaida ,jo daudzi vēlas būt arī Pottermorē, un mēsgribētu pateikties jums visiem par jūsu pacietību līdz šim.





Daudzi no jums ir ieinteresēti zināt, kāpēc mēs pagarinājām sākotnējo atklāšanas datumu,nevis atvēram Pottermore visiem augustā.


Mēs vienmēr esam zinājuši, ka Pottermore būs populārs tāpēc mēs nolēmām, atvērt tikai vienam miljonam lietotāju.Mēspārliecinājāmies, ka mums ir ļoti laba izpratne par to, kā cilvēki vēlēsies izmantot šo vietni, un mums bija nepieciešams ierobežot lietotāju skaitu,lai Pottermorē nesāktos problēmas.

Mēs esam saņēmušineticami noderīgas atsauksmes no mūsu lietotājiem, un tad mums  kļuva skaidrs, ka mūsusākotnējais stāvoklis nav piemērots, jo vēl ir daudz cilvēku kuri vēlas 'būt vieni no mums.  Tāpēc mēs veicām lielu lēmumu: Vērt Pottermore pēc laika, lai arī citi varētu kļūt vieniem no mums.