AllFriends Studio

Share

Vēlies fotosesiju?

Fotosesijas sākot no 15 latiem.

Ikviens no mums kādreiz ir vēlējies iegūt tādas bildes, kuras redzam uz žurnālu vākiem. Vislabākais veids kā to izdarīt, ir doties uz fotosesiju pie profesionāla fotogrāfa, kurš spēs akcentēt Tavu pievilcību, un nomaskēt to, kas varbūt Tev pašam tā ne pārāk patīk.

Tā kā neviens cits Tevi nepazīst tik labi, kā Tu pats, tad vislabāk ir jau iepriekš apdomāt, kādas bildes Tu vēlētos, un pārrunāt to ar fotogrāfu, lai fotogrāfs spētu dot Tev padomus, lai sasniegtu vislabāko rezultātu, apdomātu tehniskos risinājumus un nepieciešamības gadījumā pieaicinātu arī stilistu. Fotosesijai iesakām izmantot profesionāla stilista pakalpojumus, jo, fotografējoties studijā, vislielākais akcents tiks likts uz Tavu seju, un speciālists vislabāk spēs izcelt Tavu skaistumu, uzklājot Tavam tipam atbilstošu make-up un izveidojot atbilstošu matu sakārtojumu.

Parasti viena fotosesija ilgst 2 – 3 stundas. Īsākas fotosesijas parasti izmanto, lai iemūžinātu kādu konkrētu Tavas dzīves dienu vai notikumu pāris fotogrāfijās. Ierodoties uz fotosesiju, Tu no sākuma aprunājies ar fotogrāfu par Tavām vēlmēm, un jūs kopā izlemjat, ko un kā no Jūs varat iegūt ar pieejamajiem resursiem. Droši uz fotosesiju ņem līdzi dažādus apģērba gabalus, lai iegūtu pēc iespējas dažādās un interesantākas fotogrāfijas. Ja Tu uzskati, ka Tev nepadodas pozēšana un Tu kameras priekšā jūties neērti, tad neuztraucies. Tā jūtas gandrīz visi cilvēki, it īpaši ja tā ir Tava pirmā fotosesija. Sākumā fotogrāfs uzņems pāris vienkāršas bildes, lai Tu varētu pierast pie vietas, pie kameras, pie prožektoru gaismām, kas būs pavērstas pret Tevi. Tāpat arī fotogrāfs Tev pastāstīs un paskaidrot, kā Tev labāk stāvēt un kustēties, lai iegūtu pēc iespējas labākas bildes, un Tu pat nepamanīsi, ka jau pēc dažām minūtēm Tu būsi atbrīvojies un kameras priekšā jutīsies pavisam brīvi. Galvenais ir nebaidīties un ļauties savās sajūtām.

Pēc fotosesijas vai nu Tu kopā ar fotogrāfu vai fotogrāfs viens pats veic bilžu atlasi, kuras bildes apstrādāt, jo vidēji 3 stundu garā fotosesijā tiek iegūtas 300 bildes, no kurām labākās tiek apstrādātas un nodotas Tavā īpašumā. Par apstrādājamo fotogrāfiju skaitu, Tu vienosies ar fotogrāfu.

Fotosesija var būt gan neaizmirstam piedzīvojums Tev, gan lieliska dāvana kādam Tavam mīļam cilvēkam!


Uz fotosesiju var pieteikties zvanot pa tālruni:

+371 2550 0955 (Fotogrāfs Igors Dubakovs)