R o t a s ツ

Share

Par Annette.lv

Ideja
Ideja tapa agrā rudenī -  kad sapratu, ka dāmām - gan lielām, gan mazām - vienmēr ir paticis un patiks pucēties! Un kas gan cits, ja ne krāsaini aksesuāri padara mūsu ikdienu interesantāku un aizraujošāku?:) Manī radās vēlme palīdzēt dāmām šajā pucēšanās procesā, izveidojot šo lapu, kur var apskatīt un iegādāties skaistus, košus aksesuārus ikdienai un svētkiem.
Šī jaunā aizraušanās padara arī manu ikdienu krāsainu un neapnīk izvēlēties arvien jaunus aksesuārus, ko piedāvāt jums! Nekas mani neiepriecina tik ļoti kā iepriecināt cilvēkus, kam patīk aksesuāri!

Cenas
Esošais cenu piedāvājums veikalos man bieži vien ir licies neadekvāti augsts, tāpēc tam, ko piedāvāju es, cenu lielā mērā veido pircējs!
Zem katras fotogrāfijas galerijās ir pievienota cena. Bet tai ne obligāti jābūt pārdošanas cenai - esmu atvērta jautājumiem un piedāvājumiem! Ar mani tāpat kā jebkurā tirdziņā - var kaulēties un piedāvāt savu cenu :)

Iepirkšanās, satikšanās
Ja esi noskatījusi kādu aksesuāru sev vai varbūt dāvanā kādai mīļai draudzenei, dod man ziņu (nosūti vēstuli draugos, piezvani: 29789252 vai atraksti e-pastu: accessories_for_sale@inbox.lv)un par visu vienosimies! Ir vairāki veidi, kā iespējams saņemt pasūtītās rotiņas:
1. Tiekos Rīgā: centrā un Purvciemā. Bezmaksas saņemšana iespējama arī Siguldā!
2. Nosūtu pa pastu, pasta staciju. Pie attiecīga pasūtījuma apjoma sūtu bez maksas!!!

Atgriešana
Tāpat kā cilvēki, arī aksesuāri fotogrāfijās mēdz izskatīties savādāk kā dzīvē. Tas gan darbojas uz abām pusēm - dažkārt to skaistumu, ko redzi ar acīm, nav iespējams nofotografēt. Tas ir interneta mīnuss. Pluss, protams, ir tas, ka var nomaskēt defektus. Sevis aizstāvībai gan uzreiz varu teikt, ka, kas attiecas uz manu piedāvājumu, tas netiek darīts-pie bilžu kompozīcijas tiek ļoti piedomāts, taču neviens netiek maldināts un netiek pārdots tas, kā nemaz nav :)
Taču, lai Tu būtu droša, ka nopirktais tiešām ir tieši tas, ko Tu vēlies, es garantēju, ka, ja satiekoties konstatēsi, ka tomēr biji vēlējusies ko citu, varēsi pasūtīto neiegādāties. Pietiekami godīgi, lai pamēģinātu, vai ne? (gift)

Paldies!
To nedrīkst aizmirst - pateikt paldies!
Par to, ka apskatāt manu piedāvājumu;
par to,ka iesakāt citiem;
par to, ka iegādājaties!

Uz satikšanos!
Anete