ĪSTIE Balles Deju Kursi

Share

Kāzu Valsis

Privātā nodarbība, PĀRIM

Nodarbības ilgums 1 stunda, Programma atbilstoši JŪSU vēlmēm un vajadzībām

gal_329644040_large

Jūsu komfortam

Mācieties “Kāzu deju” tajos apavos, kuros jūs dejosiet kāzās
Ņemiet vērā kleitas izmērus – pārāk šaura, gara vai kupla kleita ierobežo jūsu kustības
Lielākai efektivitātetei, atkārtojiet “Kāzu deju” arī mājās, tas ļaus samazināt nodarbību skaitu
Noskaidrojet, kas paredzēts pirms un pēc “Kāzu dejas”, tas precīzāk ļaus sagatavot priekšnesumu
Atcerieties – “Kāzu deju” parāda jaunā pāra KOMFORTU, spēju atslēgties un gūt baudu vienam no otra!

Tradicionāli “Kāzu deju” ir pieņemts izpildīt Lēnā valša mūzikas ritmos, taču reizēm jaunlaulātie izvēlas dejot skanot Vīnes valsim vai Marša Fokstrotam. Atkarībā no līgavas kleitas un pāra mīļākas/izvēlētās dziesmas var deja var notikt arī Sambas, Svinga vai pat Tango ritmos.

Parasti “Kāzu dejas” priekšnesuma sagatavošanai ir vajadzīgas 3 līdz 5 individuālās nodarbības. Nodarbību skaits ir atkarīgs no “Kāzu dejas” sarežģītības, nodarbību apmeklējuma biežuma un katra dejotāja individuālajām prasmēm. Gatavoties jāsāk vismaz 1 – 1,5 mēnesi pirms kāzām. Ar šo laiku pilnīgi pietiks lai iemācītos sajust savu partneri, iemācītos kustēties dejas ritmā un apgūtu dejas figūras.

“Kāzu deju” ir PRIEKŠNESUMS, jo konkrētās mūzikas ritmā ir jāizpilda noteikti soļi un jāievēro iepriekš paredzēts dejas scenārijs. Šādā veidā apgūtās kustības bieži vien nav izmantojamas ballēs un deju vakaros.

Laulībās jāveic rituāli, kas jauno pāri saderina, palīdz sadzīvot, novēl veiksmi. Ticējumi vēsta, ka dejām kāzās ir svarīga nozīme — tās nodrošina jaunā pāra labklājību, labvēlīgi ietekmē pārdabiskos spēkus. Pēc tradīcijām pirmo kāzu valsi vedējiem jāpiesaka, kad apēsts otrais ēdiens. Kāzās jāizdancina arī savus vecākus!

Un kāda būs jūsu pirmā deja?