Bazi astroloģija

Share

Kas ir Bazi astroloģija?

txt_346155_uber

Bazi astroloģija ir viena no pareģošanas tehnikām Ķīniešu astroloģijā. Un kopā ar Fen Šui tā var pastāstīt visu par cilvēka likteni un dzīves ceļu.

Kad radusies Bazi astroloģija?

Fen Šui mācība pasaulē pazīstama jau 3000 gadus, taču prezīcu ziņu par laiku, kad pasaule iepazina Bazi astroloģiju, nav, tomēr pirmo reizi par tehnikām, kas saistītas ar Bazi astroloģiju, runājis Lui Cai no senās Tang dinastijas, kas pastāvēja no 618. līdz 906.gadam mūsu ērā.

Ar ko Bazi astroloģija ir unikāla un atšķirīga no citiem astroloģijas veidiem?

Bazi tehnikas unikālā īpašība ir tā, ka visa informācija par laiku – gadu, mēnesi, dienu un stundu – ir izteikta piecu Visumu veidojošo pamatelementu – Metāls, Ūdens, Koks, Uguns un Zeme – veidā.

Attiecības starp šiem pieciem elementiem konkrētā cilvēka astroloģiskajā kartē ļauj precīzi noteikt, kāds būs šī cilvēka liktenis un dzīves ceļš.

Cilvēka personīgajā Bazi astroloģiskajā kartē ir 8 zīmes un 4 pīlāri (balsti), pēc kuriem var noteikt cilvēka iedzimtās spējas, ar kādu „bagāžu” cilvēks ieradies šajā pasaulē, kā viņa personība dzīves laikā attīstīsies, kādi prieki un bēdas sagaida šo cilvēku dažādās viņa dzīves sfērās – mīlestībā, darbā, ģimenē, veselībā un citās.

txt_346159_uber