Bravo Studio fotostudija

Official page
Share

Privāta foto sesija

Cenas fotosesijai



Privātas foto sesijas izmaksas ir ļoti dažādas. Foto sesijas cenu veido fotogrāfa honorārs, studijas vai citas telpas īre, stilista, friziera un vizāžista izmaksas, ja nepieciešams speciālu dekorāciju izveide un citas neparedzamas izmaksas, kas var rasties realizējot kādu konkrētu foto sesijas ideju.Lai noskaidrotu konkrētas foto sesijas izmaksas rakstiet personīgi fotogrāfam! Standarta foto sesijas cena ir 35 euro/h. Profesionāls foto grims ar frizūru 30 euro.



Kā notiek Privāta fotosesija



Norunātajā laikā Tu nāksi uz foto studiju vai citu vietu kur būs sarunāta foto sesija. Līdzi Tev jāpaņem apģērbi, kurpes un un aksesuāri, kas būs vajadzīgi foto sesijai, vajadzīgās mantas pirms foto sesijas saskaņo ar fotogrāfu vai stilistu. Mūsu stiliste uzliks Tev grimu un izveidos frizūru. Tas var aizņemt līdz 1,5 stundai.Var nākt uz foto sesiju arī ar savu stilistu vai izveidot foto meikapu un frizūru pirms foto sesijas kādā skaistumkopšanas salonā!


     Kad Tu būsi sagatavota, mēs sāksim pašu fotosesiju – taisīsim daudz visādas bildes – izmēģināsim visus Tavus apģērbus un daudz dažādas pozas. Tas process var aizņemt no 1 līdz 4 stundām – atkarībā no tā, cik daudz bildes Tev vajag un cik izturīga Tu esi!

  Gandrīz visi cilvēki, kuri nāk uz „privātām fotosesijām” dara to pirmo reizi – tāpēc nevajag uztraukties par to, ka Tu nezini kā „pozēt” un ka neesi „modele” un tml.  Es Tev visu pastāstīšu un parādīšu par pozām, un par to ko darīt, lai labāk izskatītos bildēs. Darīsim visu lai jūs būtu apmierināti, gan ar rezultātu, gan ar foto sesijas procesu.


Es nemāku pozēt!?


     Tev arī nav jāmāk, Tev tikai jāatnāk uz foto studiju un es Tev visu pastāstīšu un parādīšu. No Tavas puses nav nepieciešama nekāda improvizācija, visu ko un kā pozēt Tev pateikšu priekšā.


Esmu neapmierināta ar savu figūru!?


     Nevienam cilvēkam nav ideālas figūras. Pareiza pozēšana un Fotošops dara brīnumus:)


Es nevaru bildēties, jo man ir pumpas!


     Ar profesionālu meikapu un fotošopu pumpas mūsdienās nav problēma.


Foto retuša

Ar profesionālu foto grimu un pareizu foto tehniku foto retuša ir reti kad nepieciešama. Bet ja ir vēlme kādas bildes retušēt, par to tiek veikta vienošānās par katru bildi atsevišķi, ko un kā retušēt, kā arī par izmaksām.