Just5

Official page
Share

CP10S

Jaunie telefoni Just5 CP10S – vēl spilgtāki, noderīgāki un ērtāki
txt_88079_

Latvijā radītais zīmols Just5 papildinājis savu vienkāršo un lielo taustiņu mobilo telefonu klāstu un laidis klajā jaunu modeļa CP10s paaudzi.

Izstrādātājiem uzdevums nebija viegls: tehniski uzlabot telefonus, saglabājot zīmola koncepciju. Ārēji Just5 telefona korpuss, kas radīts dizaina studijā Bestinspace, praktiski nav mainījies, neskaitot vairākus uzlabojumus:

• Nedaudz palielināti telefona gabarīti, pateicoties kam to kļuvis ērtāk turēt rokās;
• MicroUSB ports uzlādes ierīces pieslēgšanai. Tagad Just5 telefoni savienojami ar lielu daļu mūsdienu telefonu un viedtelefonu „lādētājiem”;
• Jauni sānu taustiņi, drošāki pret nejaušu nospiešanu kabatā vai somā;
• Jaudīgāks multimediju skaļrunis.

Pašas būtiskākās izmaiņas skārušas lietotāja interfeisu. Pirmkārt, no ergonomikas skatupunkta pilnībā pārskatīta izvēlnes struktūra un lietot telefonu kļuvis vēl vienkāršāk. Otrkārt, izstrādāti pilnībā jauni fonti un ikonu dizains, displejs kļuvis spilgtāks un simbolu nolasīšana ir uzlabojusies. Darbā ar interfeisu dizaina birojs Bestinspace iedvesmojās no principiem, kurus radījis Dieter Rams – industriālā dizaina ģēnijs, kura stila sekotājos ir arī Apple produktu dizainers Jony Ive. Var teikt, ka telefoni Just5 CP10s ir - „iPhone ar taustiņiem”.
txt_222621_uber

Pie būtiskām izmaiņām nonākusi arī slavenā SOS poga telefona aizmugurē. Tagad tai ir Supertaustiņa nosaukums, to rotā Just5 slavenais logotips, bet tās nospiešana paver pieeju jaunām funkcijām:

• Flight Mode (Lidmašīnas režīms saglabā baterijas darbību lidojuma laikā);
• SOS (acumirklī nosūta ziņojumus un zvana līdz pieciem iepriekš definētiem kontaktiem no saraksta);
• Jet Lag (Ātra laika uzstādīšana laika joslu maiņā);
• Just Trip (navigācijas pielikums, kurš ļauj iegaumēt maršrutu ar simbolu- ieteikumu palīdzību);
• Hand Counter (vienkāršs un ērts skaitītājs).

Bez tam jaunie Just5 telefoni sākuši skanēt savādāk. Speciāli jaunajai telefonu sērijai Bestinspace studija izstrādājusi jaunus „kosmiskus” skaņu toņus, kuri ierakstīti ar klasisku analogo sintezatoru palīdzību.

Beidzot Just5 telefonos ir parādījusies spēle! Tā ir „F1 Race” – sacīkstes sporta bolīdos, izpildītas šī spēļu žanra klasiskajā izpildījumā. Ideāla rotaļlieta patīkamai laika saīsināšanai.

Telefona korpusu krāsu gamma palikusi iepriekšējā: klasiskie - baltais un melnais, violetais Deep Space, rozā Pink Space, oranžais Orange Space, koši zaļais Lime

Space, zilais Menthol Space un ierobežotā skaitā - Bestinspace, kurš ietver visas krāsas. Pateicoties jaunu, mūsdienīgu materiālu izmantošanai, korpusu krāsas jaunajos telefonos izskatās vēl košāk un spīd ultravioletās gaismas staros.

Iegādāties jaunos Just5 CP10s var zīmola interneta veikalā just5.lv, „Showroom” veikalā Brīvības ielā 40, kā arī sadarbības partneru veikalos. Visiem Just5 telefoniem ir ražotāja 2 gadu garantija.