LABO DOMU PIETURA

Official page
Share

Klientu atsauksmes

Seminārs "Nauda tavā dzīvē - kurš kuru?": "Ierados uz semināru, domājot, ka runāsim galvenokārt par naudu, taču tas manī uzjundīja atmiņas un iedeva vielu dziļām pārdomām par pavisam citām lietām (..) Esmu ļoti apmierināta, ka saņēmos un ierados uz šo semināru, citādāk par sevi nebūtu uzzinājusi (apzinājusies) tik daudzas lietas, kas līdz šim ir ietekmējušas mani, manas attiecības ar bērniem, darba kolēģiem un citiem apkārtējiem." Lasi vairāk  http://www.sievietespasaule.lv/ka_semina…

"Šodien stāstīju kādai radiniecei, cik ļoti naudas seminārs šī pēdējā mēneša laikā ir iespaidojis un izmainījis manu dzīvi. Tad sapratu, ka tas jāuraksta arī jums. Seminārā biju septembra sākumā, ir pagājis tikai mēnesis. Pa šo laiku ir tik daudz atgadījies, noticis un mainījies. Pēc semināra  esmu ļoti daudz domājusi gan par naudu, gan darbu un attiecībām. Tad nu, lūk, rezumē pēc viena mēneša. Lasi vairāk http://www.sievietespasaule.lv/ka_naudas…

Seminārs "Attiecību veidošanas noslēpumi":
Attiecības nav matemātika, kur ir izstrādāta formulas, kas der katram. Līdz ar to, semināra laikā katrai bija iespējams uzdot savus jautājumus, dalīties ar savu pieredzi un uzskatiem, ļaujot semināram kļūt tik personiskam, cik katra no mums to vēlējās. Patiesībā, man liekas, ka daudzām no mums šis seminārs kļuva ļoti personisks! Lasi vairāk http://www.sievietespasaule.lv/atsauksme…

Seminārs "Sapņi - tavas zemapziņas valoda": Fitnesa un veselības studijas „Vivido Gym” vadība un studijas dalībnieces pateicas sapņu pasākuma vadītājai Elīnai Neilandei par interesantās, izzinošās un noderīgās tikšanās organizēšanu un prasmēm noturēt interesi savstarpēji mazpazīstamu cilvēku starpā. Esam patīkami pārsteigtas par neuzbāzīgo vadītājas prasmi vakara gaitā saliedēt visus interesentus vienotā draudzīgā kolektīvā un mācēt cilvēkos atraisīt emocijas un vēlmi dalīties sajūtās ar citiem klausītājiem. Organizētais seminārs „Sapņi-Tavas zemapziņas valoda” ir ieteicama gan lielākos, gan mazākos kolektīvos, jo īpaši tad, ja ikdienā nav iespējas dziļākai savstarpējai komunikācijai vai ir kādi šķēršļi, kurus darba vai atpūtas laikā nav iespējas pārvarēt. Fitnesa studija „Vivido Gym” arī turpmāk sadarbosies ar „Labo domu pieturu” un Elīnu Neilandi, jo esam gandarīti, ka papildus pamatpakalpojumiem saviem klientiem varam piedāvāt arī šādas pozitīvas un sevi izzinošas nodarbības.

Ar veselīgu sveicienu „Vivido Gym” vadītāja Dace Svence


Dzīvesstila portāla SievietesPasaule.lv redaktore Līga Rozentāle:
SievietesPasaule.lv biroja telpas ir ne vien mājvieta portāla redakcijai, bet tās kļuvušas arī par sieviešu pašattīstības un izaugsmes studiju. Un Elīna Neilande ir viena no šīs studijas spēcīgākajiem speciālistiem. Vienmēr atsaucīga, idejām bagāta un iedvesmojoša.
Elīnas kvalitātes zīme ir viņas rūpes par katru klientu. Mēs SievietesPasaule.lv organizētajās nodarbībās esam ievērojušas, ka Elīna ļoti iedziļinās katras sievietes stāstā, ikvienā atbildē un jautājumā, viņai rūp, lai katra aizietu no nodarbības ar ko vērtīgu priekš sevis. Un nodarbību apmeklētājas to sajūt, tādēļ viņas iesaka nākt savām draudzenēm un nāk atkārtoti arī pašas. Vislabākais pierādījums tam ir divas patstāvīgās atbalsta grupas, kas izveidojušās SievietesPasaule.lv paspārnē pēc Elīnas vadītajiem semināriem. Nu tās reizi mēnesī tiekas ar Elīnu un risina tālāk gan savas mazās, gan lielās problēmas.
http://www.sievietespasaule.lv

Atbalsta grupas "Vakara sarunas" dalībniece Diāna Džepa:
Viss sākās nejauši, kā jau visbiežāk tas notiek. Vienu dienu draudzene uzaicināja uz semināru " Nauda manā dzīvē", daudz runājam, analizējām katra dalībnieka personīgo pieredzi, vārdu sakot, ļoti aizraujošs seminārs, kurā es guvu atbildes uz daudziem jautājumiem. Bija tik interesanti un gribējās runāt vēl un vēl, tikai bija jau ļoti vēls un mēs visas norunājām, ka mums vajadzētu tikties vēl, jo tik daudz jautājumu palika, kas netika izrunāti. Tagad satikšanās ar Elīnu un grupas dalībniecēm kļuvusi par dzīves sastāvdaļu, no kā es gūstu daudz labas emocijas un atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem.
Elīna, paldies, ka Tu iedvesmo un liec cilvēkiem uzdrošināties mainīt ko savā dzīvē. Manuprāt Tu esi atradusi sevi un esi uz pareizā ceļa!!! Lai Tev labi privātajā dzīvē!!! Pasaule būtu gaišāka, ja tādu cilvēku būtu vairāk!!!

Annija Goldberga, "Dizaina brīvzona" datorgrafiķe un portāla SievietesPasaule.lv māksliniece:
"Paldies Elīnai par semināru "Nauda tavā dzīvē", es atguvu to, ko sen meklēju un biju pazaudējusi nu jau ilgāku laiku –motivāciju un iedvesmu darboties.

Seminārs bija praktisks darbs ar sevi un savām emocijām un sajūtām. Sešas stundas intensīva darba, dažādu interesantu metožu pielietošana, veselīgs skatījums uz sevi no malas.Sajūta, ka ir iegūts ļoti daudz par ļoti labu cenu. Interesanti, ka darbs, atziņas un „klikšķi” turpinās arī šobrīd pēc semināra.

Šī semināra laikā neparasti skaidri salikās kopā mazie dzīves gabaliņi un parādīja, kā tapusi mana attieksme pret naudu un biznesu un kas tajā trūcis. Neliela atgriešanās pagātnē, radās izpratne par tagadnes kļūdām un potenciāliem risinājumiem. Tā saucamais grupas fenomens mandeva iespēju ielūkoties savu vecāku dzīves skatījumā un labāk viņus izprast.

Semināra laikā ne mirkli nedomāju par to, kad tas beigsies, laiks skrēja ātri un Elīna prasmīgi noturēja mūsu uzmanību, „paņemot” ar gaumīgu humoru un trāpīgiem piemēriem. Noteikti apmeklēšu arī citus Elīnas seminārus un apsveru domu arī par individuālām konsultācijām.

Pārvērtējošā konsultēšana noteikti ir efektīvākā metode, ar ko esmu saskārusies savos meklējumos un, pateicoties Elīnai, esmu apguvusi daudzas jaunas prasmes - pateikt „Nē”, kad kaut ko nevēlos, palūgt, kad kaut ko vēlos, atbrīvoties no „scenāriju rakstīšanas” – nedomāt citu vietā, bet pajautāt un uzzināt, kā tad īsti ir, un daudz citas svarīgas lietas. Šādām metodēm būtu jābūt katra cilvēka lietošanā un esmu pārliecināta, ka pasaulē būtumazāk pārpratumu un neveiksmīgu attiecību."