LIDO

Official page
Share

ĶIRSONS t/c Galleria Riga

Tirdzniecības centrā Galleria Riga (Dzirnavu ielā 67) durvis vēris ĶIRSONS - mūsu izlolots pilnīgi jauna koncepta veikals-kafejnīca. ĶIRSONS radīts, īpaši domājot par mūsdienīgiem cilvēkiem, kuri arī ikdienas steigā dod priekšroku kvalitatīvām un svaigām maltītēm, arī iegādājoties ēdienu līdzņemšanai.


Viens no būtiskākajiem ĶIRSONS jaunievedumiem ir tieši take-away produktu līnija, kas ietver sviestmaizes līdzņemšanai, vitamīniem bagātus kokteiļus no jogurta, augļiem un ogām un citus ēdienus un dzērienus.


Līdz ar take-away produktu stendu jaunajā LIDO tirdzniecības vietā izvietota arī plaša vitrīna, no kuras pusdienām birojā vai ģimenes vakariņām iespējams izvēlēties no daudzveidīga pastēšu, galertu, mērču un saldo ēdienu klāsta. Pieejami arī pircēju jau iemīļotie kulinārijas, gaļas un konditorejas produkti.



Kopumā ĶIRSONS sortimentā ir iekļauti teju 200 dažādu ēdienu, kuri tiek pasniegti līdzņemšanai un sildīšanai mikroviļņu krāsnī piemērotos iepakojumos. ĶIRSONS telpā atrodas arī vairāki galdiņi, pie kuriem maltīti un gardu kafiju var izbaudīt mūsu nesteidzīgākie apmeklētāji.


Nāc ciemos un pastāsti mums, kā Tev patika ĶIRSONS!