dziedinošā masāža

Share

Masāžas veidi

1. Klasiskā masāža.

Tiek izmasēts viss ķermenis. Procedūrā tiek pielietota arī limfodrenāža un vakuumbankas. Masiere strādā pie sajūtām, individuāli. Citreiz viņa var pakavēties ilgstošāk pie Jūsu kājām, pēdām, citreiz uzreiz pāriet pie muguras un pleciem, viss atkarīgs no Jūsu vispārējā veselības un enerģētiskā stāvokļa. Brīžam gadās tā, ka Jums sāp, ir stīvums vienā vietā, bet masiere strādā pavisam uz citu vietu. Tas tāpēc, ka viņa sajūt intuitīvi, kur ir patiesais cēlonis, uz ko jākoncentrējas. Jūsu sāpošā vieta tikai izstaro sāpes, bet ne tur ir problēmas izcelsme. Tomēr pēc laika sajutīsiet atvieglojumu arī sāpošajā vai stīvajā vietā.

Kā arī, strādājot ar pēdām, pirkstiem, tiek strādāts ar visu ķermeni. Piemēram, īkšķis atspoguļo galvu, un, ja viņa masēs īkšķi, kādu konkrēto punktu, Jums var sāpēt vai būt jūtīgākas abas vietas, gan īkšķī konkrētais punkts, gan arī atbilstoši galvā tai pašā vietā Jūs varat just enerģiju staigāšanu vai sāpes brīdī, kad enerģijas tur tiek atbrīvotas, izlīdzinātas un atjaunota plūsma.

http://www.draugiem.lv/masaaza/#/masaaza…


2. Medus masāža. 

Procesā tiek izmantots ekoloģiski tīrs kristalizēts medus, Kristalizētā medus struktūra palīdz veikt ķermeņa pīlingu. Medus masāža veic dziļo attīrīšanos, toksīnu izvadīšanu no ķermeņa, tāpēc ņemiet līdzi pudeli ūdens. Organisms prasīs dzert! Ja Jūs to nedarīties pastiprināti turpmākajās dienās pēc masāžas, tā nedos vēlamo efektivitāti. No sākuma tiek izmasēta mugura, atslābināti muskuļi, pēc tam - lielākam efektam  mugura "nodauzīta". Masāža izvada liekos toksīnus, uzlabo limfātisko sistēmu.

http://www.draugiem.lv/masaaza/#/masaaza…


3. Akmeņu likšana.

Latvijas jūrmalas akmeņi (tie atdod savu spēku cilvēkam). Izsilda aukstās ziemas dienās.


4. Galvas masāža.

Tiek atrasti un izmasēti sāpīgie punkti, kuri uzkrāj Jūsu stresu un saspringumu. Atslābina.

http://www.draugiem.lv/masaaza/#/masaaza…


5. Tauriņpieskārienu masāža. 

Attīra, palutina dvēseli.