Dance NRG

Fans 28
Genres
Share

Bio

Vardas: Artūras
Pavardė: Marcinkevičius
Gimė: 1986-06-07

Šokių muzika susidomejo 1996-1997 metais. Scooter, Brooklyn Bounce tuo metu buvo kažkas nerealaus... :)
Muzikos kūrimu Artūras susidomėjo, kai per muzikinį kanalą "VIVA" pamatė produkto MAGIX Music Maker reklamą :) Bet tai dar nebuvo visko pradžia, kadangi nebuvo galimybės kurti... 2003 metais įvyko pirmieji prisilietimai prie išsvajotosios programos :) truputį vėliau jau buvo kuriami pirmieji "mixiukai" Šiaulių šiuolaikinių šokių kolektyvui "Reiva".
2005-ųjų metų sausio mėnesį Artūras žengė pirmuosius žingsnius muzikos kūrimo pasaulyje. Beja, beveik tuo pačiu metu jis susidomėjo Trance stiliaus muzika.
Geras mėnuo "pasižaidimo su "E-Jay" ir prasidėjo darbas su rimtesnėmis programomis. Pirmieji kūrinukai labiau priminė commercial trance stilių. Be abejo jie buvo labai primityvūs.
Pirmasis "lūžis" įvyko 2005-ųjų metų rugsėjo mėnesį, kai buvo atrastas Lietuvos nekomercines muzikos "fabrikas" http://www.emusic.lt/. Tuo metu atsirado pirmasis Artūro projektas - Dance NRG. Šiame saite rodyti Dance NRG kūriniai susilaukė gana neblogų atsiliepimų.
2005-10-13 ivyko antrasis "lūžis": buvo sukurtas ir viešai pademonstruotas Dance NRG kūrinukas "Galaxy". Iškart po jo pasirodymo Dance NRG buvo pakviestas i NEML - National Electronic Music League. Prasidėjo bendri darbai su tokiais elektronines muzikos atlikėjais kaip Jet, DxGinger, Waves Power (Moonbird), DJ Sonic Bang, Superis, Dewil...
2006-ųjų metų pradžioje Dance NRG sudalyvavo Kate Lesing - Neverland geriausio remix'o konkurse. Buvo įgyta labai daug patirties, nors ir nelaimėtas konkursas.
Nuo 2006-ųjų pradžios iki lapkričio mėnesio "NRG" nepristatė nė vieno naujo kūrinio... KODĖL? :) Gal tai tyla prieš audrą? Laikas parodys... :)

Members

Top song

Nearest events

Open in a new window

Music