Linda Ķaukule

Fans 295
Genres Love Songs
Share

Bio

Man patīk dziedāt no tiem laikiem, kopš sevi atceros. Spilgti atmiņā ir palicis mammas un tēta dāvinātais kasešu magnetafons dzimšanas dienā. Tā bija mana mīļākā nodarbe – ierakstīt savu balsi kasetē un pēc tam atskaņot to ģimenei.
Pirmie nopietnākie soļi solo karjerā tika sperti 2002. gadā, kad pieteicos uz nodarbībām Irēnas Karpas vokālajā studijā. Šajā laikā apguvu ļoti daudz - gan vokālā, gan aktiermeistarības ziņā. Piedalījos arī Irēnas Karpas un režisora Silvestra Sīļa veidotajā rokoperā ‘’Nakts dejas’’.
Laikā no 2003. - 2006. gadam aktīvi piedalījos Latvijas mēroga jauno izpildītāju konkursos, piemēram, ''Debija'', ''Tonis pustonis'', Z. Liepiņa ''Jaunās zvaigznes'', R. Paula ''Jaunās zvaigznes'' un citos.
2004. gadā piedalījos TV konkursā ''Aprīļa pilieni'', kurā ieguvu 3. vietu.
Esmu piedalījusies arī konkursos Lietuvā.
Par savu vislielāko panākumu es varu uzskatīt piedalīšanos LTV 1 jauno izpildītāju konkursā "Latvijas Talants 2008'', kurā es ieguvu 3. vietu.
Esmu arī uzvarētāja 2008. gada ''Pablo'' rīkotajā konkursā ''Kā māku tā maunu'', kur izpildīju Norah Jones dziesmu ''Don't know why''.
Lielisku pieredzi ieguvu arī kora dziedāšanā, piedaloties TV3 šovā ''Koru Kari'' (2008. gads), kur pārstāvēju Liepājas jeb Chilli Sarkano kori.
Šobrīd esmu uzsākusi nelielu sadarbību ar mākslinieku Rassel (bijušais grupas ''Device'' dalībnieks).
Aktīvi koncertēju un piedalos dažādos pasākumos kā Liepājā, tā arī citur Latvijā.
Šajā mūzikas sadaļā pagaidām ir trīs manas izpildītas dziesmas, taču ar laiku šī sadaļa tiks papildināta.

Members

Top song

Nearest events

Open in a new window

Music