Ingrida Paukštytė

Fans 37
Genres
Share

Bio

Ingridos Paukštytės kūrybinis CV

Ingrida Paukštytė gimė Vilniuje. Dainininkės karjerą pradėjo nuo 7 metukų, kai dainavo VilniausVaikų Valstybiniame Chore. Mokėsi muzikos mokykloje „Saulutė“ ir privačioje N.Černiauskienės muzikos mokykloje, fortepijono klasę. Vokalo mokėsi pas Povilą Meškėlą ir Rositą Čivilytę. Nuo 17 metų dainavo Lietuvos ir užsienio klubuose, baruose, restoranuose. 1995m. dalyvavo festivalyje „Vilniaus bokštai“. Tais pačiais metais „AZBI“ išleido pirmąją Ingridos ir „Panorama“ audio kasetę „Laimės žvaigždė“. Visa muzika ir dainų tekstai buvo sukurti Ingridos.
Puse metu koncertavo Lenkijoje. Penkis metus dainavo Jungtiniuose Arabų Emyratuose prestižiniuose viešbučių klubuose, baruose su žinomais atlikėjais Violeta Riaubiškyte, Roma Mačiulyte, Sigita Jonynaite ir tt....
Dalyvavo festivaliuose „Palanga 2005“ ir „Palanga 2006“.
2006m. „SL RECORDS“ išleido Ingridos Paukštytės albumą „Viltis“. Naujausias Ingridos dainas transliuoja Lietuvos televizijos ir radijo stotys.
2007m. dalyvavo Eurovizijos Nacionalinėje atrankoje su daina „Let‘s pray“.Labai energinga Ingridos Paukštytės daina "Let's pray" nors ir buvo įrašyta specialiai Eurovizijai, tapo mėgiama ne tik šio konkurso gerbėjų rate, bet ir daugelio melodingos muzikos mėgėjų. “Ar gali žmogus pakeisti savo gyvenimą, kad jis būtų gražesnis, linksmesnis, geresnis? Tikrai manau ne vienas iš mūsų norėtų tai padaryti, tačiau vieniems trūksta ryžto arba paskatinimo, kitiems drąsos bei pasitikėjimo savo jėgomis“ - dalinosi savo pamąstymais atlikėja Ingrida Paukštytė . Užteks smurto, narkotikų, karų bei prievartos, juk gyvenimas yra per trumpas, kad jį iššvaistyti tokiems niekams! Visas savo mintis apie pasaulį, kuriame mes gyvename, aš išdėsčiau savo dainoje "Let's pray". Kompozitoriui parašius muziką, atlikėja iš karto suprato, kad tai ir yra būtent tai, ko jai reikia. O įrašius kūrinį, studijoje Ingrida netgi pati nustebo, kad viskas taip puikiai susirimavo anglų kalba, ir liko patenkinta galutiniu kūrinio rezultatu. Ingrida dainuoja jau net 15 metų, ir niekada nesiekdama dirbtinio populiarumo - ji tiesiog dovanoja savo nuostabų balsą klausytojams ir prisipažįsta, kad dainavimas suteikia jai ko ne didžiausią pasitenkinimą šiame pasaulyje. Ingrida laikosi pozicijos, kad tiesioginis kontaktas su žmonėmis, gyvas dainavimas – tai yra tikra. Tik artimųjų paskatinta ji nusprendė išbandyti savo jėgas didžiojoje scenoje, ir, tikriausiai turėdama toki ryžtą bei puikius vokalinius sugebėjimus, dar pasieks tikrai ne mažų aukštumų.
Šiuo metu ruošia naują programą naujam albumui.
2008 m. Dalyvavo Eurovizijos atrankoje su daina "I will fight". Roko stilius ir stiprūs žodžiai parodo pasitikėjimą savimi. "Šioje dainoje parodoma, kaip sugriuva visos svajonės ir visas vidinis pasaulis, kai tave išduoda mylimas žmogus. Tačiau, kai tiki šviesia ateitimi, kažkas iš vidaus priverčia tave stoti į kovą su savo emocijomis." - teigė Ingrida.

Members

Top song

Nearest events

Open in a new window

Music