Bio

Pats vārds Nicol, rada ar romantiku un noslēpumainību saistītas asociācijas.Mākslas viņgrošanas Sporta Meistare, tagad viņa ir Meistare arī mūzikas pasaulē.

Pēc 2-iem Latvijas mūzikas akadēmija studiju gadiem operdziedāšanas fakultātē viņā izvēlas citu virzieni - «Mūsdienu mūzikas ritmi» un mācās pie labākajiem Latvijas džeza mūziķiem.

NICOL’ ir ne tikai talantīgā profesionālā dziedātāja – viņa arī sacer mūziku, un brīvi pārvaldot latviešu, krievu un angļu valodas – raksta tekstus savām dziesmām trijās valodās. Par to liecina divu viņas solo albūmu izlaišana: «Starp zvaigznēm» («Среди звёзд») un «Melns un balts» Kompozīcijas no šiem albūmiem skan visās Latvijasradiostacijās un izrotā to hit-parādes, bet dziesmas angļu valodā jau skanēja un ir atzīti dažādos starptautiskajos konkursos.

NOMINACIJAS:

2003.г. – SК «Jaunais vilnis » fināliste (Jūrmala)
EIROVĪZIJA-2003 Nacionālā konkursa fināliste
2003.г. –SК «Zelta dziesma» laureāte (Baltkrievija)
2003.г. – nominējās uz «Labāko gada debiju» - «Gada Balva»
2004.г. – nominācija «Labāko gada izpildītāja »
«LNT Muzikas Video»
2004.г. – « SWH+ apbalvojums» - «Labākā gada izpildītāja<»
2004.г. – Nacionālā konkursa «EIROVĪZIJA-2005,2006» fināliste
2005.г. – SК «SLĀVU BAZĀRS» fināliste

PROEKTI:

• Piedalīšanās Zigmāra Liepiņa albūma ierakstā («DARBI-2») ar viņa dziesmas «Dzīvoš’ ilgi, ne tik ilgi» jauno versiju. Dziesmas prezentācija notiek «Gada Balvas» pasākumā
• 2002.г. –koncerttūre ar franču ūdens-lāzeru šovu («ACVATIC SHOW»)
• Kopīgie koncerti ar franču dziedātāju INGRID, grupām«BAKARA», «BONI-M» u.c.
• Piedalīšanos starptautiskā festivāla «Jaunais vilnis» kopā ar tādiem Krievijas zvaigznēm, kā: LINDA, VALERIJS MELADZE,МОNОКINI, KATJA LEL’, kā arī grupām «VIA-GRA », «SLIVKI », «OTPETIE MAŠENNIKI », «BI-2», «BANDA » u.c.
• Maestro Raimonda Paula dziesmas “Baltais vējš” («Белый ветер») ieraksts duetā ar Jāni Stībeli (JAY STEVER- SK “Jaunais vilnis”
laureāts) viņa soloalbūmam krievu valodā.

Nicoļ veiksmīgi nospēlēja galveno “Marijas” lomu amerikāņu mūziklā “Mūzikas skaņas”. Galveno lomu izpildītāji ir pazīstami ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Par viņas kolēģiem kļuvuši teātra un kino aktieri Ivars Kalniņš Кalniņš, Juris Žagars,populārā Latvijas dziedātāja Мarija Naumova, Krievu drāmas un Dailes teātra aktieri, kā arī Latvijas Simfoniskais orķestris un koris AVE SOL. Nicol’ augsti novērtēja kritiķi, presses, rādio un televīzijas pārstāvi.

Dotajā brīdī NICOL’ raksta «materiālu» savam soloalbūmam angļu valodā www.myspace.com/nicolstyle

Members

Top song

Nearest events

Open in a new window

Music