Bio

Studentės - balsingų, muzikalių ir simpatiškų marijampoliečių grupę subūrė "O Lia Lia" vadovė, scenos mohikanė, festivalio "Laumės Juosta" vadovė, išauginusi ne vieną puikų vokalistą, Laima Lapkauskaitė. Jau pirma jų daina "Pažadai" tapo savotiška sensacija ir garantavo merginoms daug žadančią muzikinio kelio pradžią. Vėliau sekė 3 populiarūs albumai "Pažadai", "Maža Širdelė" ir "Pagauk" ir jų hitai "Nevaryk Manęs Iš Proto", "Bye Bye Bye", "Mažyti Mielas", "Ar Mane Matei?" etc.

Grupės sudėtis :
Ineta - nuostabi šokėja, puiki karšto šokolado gamintoja ir gyvūnėlių mylėtoja, o draugėms - gerumo ir draugiškumo pavyzdys.

Iruna - vienas vedančiųjų grupės vokalų, principinga ir ne pagal metus brandžiai žiūrinti į savo muzikinį kelią. Kaip "O Lia Lia" solistė yra išleidusi solinę kasetę, o savo ateitį sieja su dainavimu.

Kristina - nuostabaus spalvingo žemo balso bei vienos gražiausių Lietuvos estrados šypsenų savininkė, kuriai didžiausia vertybė - šeima.

Rūta - vairuojanti motorolerį dainininkė, gražaus, švelnaus balso savininkė. Garsėja savo išsiblaškymu - kartą iš Ispanijos festivalio namo yra grįžusi be striukės.

„Mokinukės“ baigė mokyklas,gerbėjai spėliojo:„Ar tik „Mokinukių“ nebebus?“.Ne!Atėjo lemtingasis 2009-ūjų metų ketvirtadienis,LNK studijoje nufilmuotas paskutinis merginų kaip „Mokinukių“ koncertas.Koncerto vedėjai Vydas ir Saulėnas vis primindavo gerbėjams,kad buvusios „Mokinukės“ gaus naują pavadinimą.Tikrai taip!Naujasis grupės pavadinimas skambėjo taip „Studentės“,turbūt daug kam šis pavadinimas parodė,jog merginos jau nebe mokinukės,o pilnametystės sulaukusios studentės.Tačiau, „Mokinukės“ išliko,kaip žinot.Jas gina „Studenčių“ vadovės Laimos Lapkauskaitės buvusios pop choro „O Lia Lia“ dainininkės Greta,Kornelija,Saulė,Gabrielė,Eglė ir Kamilė.Buvusi grupės dainininkė Ieva,įšėjo,nes pabijojo sulaukto populiarumo ir žiniasklaidos dėmesio.Tais pačiais metais buvo išleistas ir grupės „Studentės“ penktasis,debiutinis albumas „Užaugom“ kuris parodė,jog jos jau nebe mažos mergaitės dainuojančios apie pirmają meilę ir kt. jos jau-užaugo!
Dabar belieka patiems įvertinti naująjį „Studenčių“ ir jų vadovės darbą ir taip pat sulaukti muzikos kritikų vertinimų. Visi toliau stebėsime,kaip „Studentės“ žengia muzikos keliu, palaikysime grupės merginas ir būsime ištikimi gerbėjai.

Members

Top song

Nearest events

Open in a new window

Music