Skropstu pieaudzēšana

Share

Pirms un pēc procedūras

Pirms procedūras...
...vajadzētu kārtīgi notīrīt skropstas (lai nav skropstu tušas un citu līdzekļu atstātās pēdas), protams, nevajag berzt, bet viegli, akurāti notīrīt. Lai skropstas turētos ilgāk, nav ieteicams VISMAZ nedēļu pirms procedūras uz savām skropstām likt krēmu vai eļļu.

Procedūra
Sākumā, ja Jums būs gaišas skropstas, tad tās būtu ieteicams nokrāsot. Pēc tam Jūs varēsiet izvēlēties sev pievilcīgāko dizaina veidu (vāveres, lapsas, lelles, standarta, kokteiļa, 3D u.c. efektu). Vienosimies par skropstu garumu un biezumu. Kā arī varēsiet izvēlēties tīkamāko Swarovski akmentiņu (-us) vai krāsainās skropstas. Pēc tā visa sāksies pati procedūra. Tās laikā paskaidrošu kā kopt pieaudzētās skropstiņas, kā arī atbildēšu uz dažādiem Jūsu jautājumiem. Procedūras laikā  ar aizvērtām acīm Jūs vismaz uz 1h varēsiet atpūsties un atvēlēt laiciņu sev.

Pēc procedūras:
  • 24h pēc skropstu pieaudzēšanas vai korekcijas, skropstām nevajadzētu saskarties ar ūdeni (t.i., peldēt, mazgāt, tīrīt u.tml.);
  • kā arī 2 dienas pēc skropstu pieaudzēšanas/korekcijas neapmeklēt saunu, pirti, baseinu, solāriju un ilgstoši atrasties saulē.


Par pārējiem noteikumiem lasīt sadaļā "Jautājumi un atbildes".