Kosmētiķe Vita Judko

Official page
Share

Vakuummasāža

Ķermeņa vakuummasāža ir masāžas terapijas veids, kurā tiek izmantota sūkšana, lai manipulētu ar ādu un pamatā esošajiem audiem. Šāda veida masāža var sniegt plašu priekšrocību klāstu, sākot no celulīta un striju mazināšanas līdz asinsrites un limfodrenāžas uzlabošanai.

Viena no galvenajām ķermeņa vakuummasāžas priekšrocībām ir tā, ka tā var palīdzēt noārdīt celulītu. Celulīts ir stāvoklis, kas ietekmē ādas izskatu, izraisot to, ka tā iegūst bedrīšu vai "apelsīna mizas" izskatu. To bieži izraisa tauku un toksīnu uzkrāšanās pamatā esošajos audos. Ķermeņa vakuuma masāža var palīdzēt noārdīt šo uzkrāšanos, palielinot asinsriti un stimulējot limfātisko sistēmu, lai izvadītu no ķermeņa toksīnus.

Papildus celulīta mazināšanai ķermeņa vakuummasāža var arī palīdzēt uzlabot striju izskatu. Strijas rodas, izstiepjot ādu un sadalot kolagēna šķiedras. Ķermeņa vakuummasāža var palīdzēt stimulēt kolagēna ražošanu, kas laika gaitā var palīdzēt uzlabot striju izskatu.

Ķermeņa vakuummasāžai ir arī vairākas citas priekšrocības ķermenim. Šāda veida masāža var uzlabot asinsriti un cirkulāciju, kas var palīdzēt piesātināt šūnas ar skābekli un izvadīt no organisma atkritumproduktus. Turklāt tas var stimulēt limfātisko sistēmu, lai izvadītu no ķermeņa toksīnus un lieko šķidrumu, kas var palīdzēt samazināt pietūkumu un tūsku.

Ķermeņa vakuummasāža lieliski noder arī muskuļu atslābināšanai un spriedzes mazināšanai. Masāžas sūkšanas efekts var palīdzēt atbrīvot saspringtos muskuļus, kas var palīdzēt mazināt sāpes un stīvumu. Tas var būt īpaši noderīgi cilvēkiem, kuri cieš no hroniskām sāpēm, piemēram, fibromialģijas vai artrīta.
Viena no labākajām ķermeņa vakuummasāžas īpašībām ir tā, ka tā ir salīdzinoši maiga un to var izmantot visu vecumu cilvēkiem. Atšķirībā no tradicionālās masāžas, šis masāžas veids neietver nekādas dziļas audu manipulācijas vai spiedienu uz muskuļiem. Tā ir arī neinvazīva un tā ir laba alternatīva tiem, kam tradicionālā masāža nav patīkama.

Pareizi veicot, ķermeņa vakuummasāža var būt ļoti labvēlīga procedūra gan ķermenim, gan prātam. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties samazināt celulīta izskatu, uzlabot asinsriti vai vienkārši atslābināt muskuļus, šāda veida masāža var palīdzēt.

Kopumā ķermeņa vakuummasāža ir daudzpusīga un efektīva procedūra, kas var sniegt plašu ieguvumu klāstu ķermenim un prātam. Ja meklējat jaunu veidu, kā atpūsties un uzlabot savu vispārējo veselību un labsajūtu, ķermeņa vakuummasāža var būt jums ideāla izvēle.

Vairāk informācijas: