Kosmētiķe Vita Judko

Official page
Share

Presoterapija

Presoterapija ir ideāls risinājums ikvienam, kas vēlas uzlabot asinsriti, samazināt pietūkumu un atjaunot ķermeni. Šajā neinvazīvā procedūrā tiek izmantots gaisa spiediens, lai masētu un stimulētu limfātisko sistēmu, kas palīdz izvadīt toksīnus un samazina celulīta parādīšanos. Presoterapija ir ērta un relaksējoša pieredze, kuras laikā jūs gulēsiet īpašā kompresijas apģērbā, kas piepūšas un izlaiž gaisu, lai nodrošinātu masāžu.

Presoterapija ir efektīva tādu slimību ārstēšana kā limfedēma, tūska un varikozas vēnas, kā arī var palīdzēt svara zudumā un celulīta mazināšanā.

Presoterapija var palīdzētu samazināt pietūkumu un uzlabotu asinsriti kājās un rokās, kā arī tiem pacientiem, kuri vēlas paātrināt svara zudumu un uzlabot savu vispārējo veselību.

Procedūra ir droša, maiga un piemērota visiem ādas tipiem, pat ar jutīgu ādu. Tā ir efektīva alternatīva operācijai, un jau pēc dažām procedūrām jūs redzēsiet ievērojamu sava ķermeņa izskata, enerģijas līmeņa un vispārējās labklājības uzlabošanos.

Tas ir drošs un maigs risinājums tiem, kas vēlas uzlabot savu vispārējo labsajūtu un paātrināt ķermeņa dabisko atveseļošanās procesu.

Izbaudiet presoterapijas priekšrocības jau šodien un redziet, kādas pārmaiņas tā var radīt jūsu dzīvē!

Vairāk informācijas: