Motul

Official page
Share

Revolūcija motoru sportā - 300V ESTER Core®

txt_231037_uber
Motul 300V sērijas motoreļļas izmanto gan vadošie pasaules, gan Latvijas autosportisti un šis zīmols ir redzams gan autosporta trasēs, gan arēnās visā pasaulē.

300V sērijas motoreļļas ir īpaši radītas sporta automašīnām, kas tiek lietotas lielās slodzēs un ekstremālos apstākļos.

Ko jūs iegūsiet, lietojot Motul 300V sērijas eļļu?

Lielāku jaudu
Unikālā Ester Core® tehnoloģija nodrošina dzinēja jaudas pieaugumu līdz pat 7% salīdzinājumā ar augstvērtīgiem konkurējošiem produktiem

Izturību
Augsta temperatūras izturība un eļļas spiediena nodrošināšana

Aizsardzību
Perfekta dzinēja aizsardzība pat ekstremālos apstākļos

Zemu eļļas patēriņu
Ekskluzīva zemas gaistamības sintētisko bāzes eļļu formula

Motul, zināms kā pasaules klases smērvielu ražotājs un Esteru tehnoloģiju pionieris, ir izstrādājis jaunas evolūcijas 300V sērijas autosporta motoreļļu klāstu. Jaunā eļļu formula nodrošina labāku dzinēja eļļošanu, pateicoties uzlabotai 100% sintētiskai esteru bāzes eļļai un inovatīvai piedevu paketei.

Šobrīd izstrādātie sporta automašīnu dzinēji attīsta daudz lielāku jaudu, nekā to priekšteči. Tas uzstāda arī augstākas prasības motoreļļai. Zinot šīs prasības, Motul pētniecības un attīstības nodaļa izstrādājusi jaunas formulas 300V eļļu klāstu, virzoties uz diviem svarīgiem mērķiem: dzinēja jaudas pieaugumu - galveno uzsvaru liekot uz sacensībām - kā arī paaugstinātu dzinēja izturību. Veikto pētījumu rezultāts ir Motul jaunākā tehnoloģija Ester Core®.

Šī tehnoloģija tiek izmantota tikai un vienīgi 300V sērijas eļļām. Ester Core® tehnoloģija nodrošina dzinēja jaudas pieaugumu līdz pat 7% salīdzinājumā ar augstvērtīgiem konkurējošiem produktiem. Pievienojot tam īpaši zemu eļļas patēriņu un perfektu dzinēja aizsardzību pat ekstremālos apstākļos, 300V klāsts joprojām ir motoru sportam paredzēto motoreļļu etalons.

Uzlabotā 300V līnija tagad sastāv no astoņiem dažādiem produktiem. Sešas viskozitātes bija pieejamas jau iepriekšējā produktu klāstā. Tās ir - 0W20, 5W30, 5W40, 10W40, 15W50 un 20W60. Papildus ir radītas divas jaunas viskozitātes eļļas - 0W15 tīrai veiktspējai un 0W40 jaudai un optimizētai izturībai.

Ir izmainīts produkcijas iepakojumu dizains un pārveidots logotips, uzkrītošas un viegli uztveramas etiķetes. Katrai 2 L metāla kanniņai pāri vāciņam ir nostiprināta folijas aizsarglenta ar unikālu trīsdimensiju kodu, sauktu par Bubble Tag™. Bubble Tag™ nodrošina digitālo nospiedumu, kas ļauj precīzi izsekot katru produktu no ražošanas brīža līdz gala pārdošanas reģionam un garantē autentiskas 300V sacīkšu eļļas esamību katrā 2 litru metāla kannā. Patērētāji var arī skenēt QR etiķetes kodu, izmantojot viedtālruņus vai ievadot numuru Motul mājas lapā, lai noskaidrotu šīs augstās kvalitātes eļļas autentiskumu.

300V produkcija ir iegādājama 2 L metāla kannās (12 gb. Kastē). Populārākās viskozitātes ir pieejamas arī 20 L kannās un 60 L mucās. 300V Competition 15W50 ir nopērkama arī 5 L metāla kannās ar Bubble Tag™ lenti.

Arī motoru sporta trasēs un arēnas uz visām atbalstāmajām sacīkšu automašīnām parādās jaunais 300V logo, lai stiprinātu produktu sērijas atpazīstamību un pozīciju kā vadošajam sporta motoreļļu zīmolam.
txt_231039_uber