''Zobiņš un citi''

Official page
Share

Par mums


Klīnika ''Zobiņš un citi'' tika veidota uz zobārstniecības Zobiņš bāzes. Pie mums jau daudzus gadus tiek nodrošināta kvalitatīva un efektīva zobu ārstēšana gan Jums, gan Jūsu bērniem-pie tam strādājam arī sestdienās!.Klīnikā strādā sertificēti ārsti ar lielu pieredzi zobārstniecībā ,gadu gaitā iegūtu pacientu uzticību. Zobārstniecības kabinets ir aprīkots ar mūsdienīgām ārstēšanas un diagnostikas iekārtām un aparatūru, kas atbilst Latvijas Republikas un Eiropas Savienības prasībām. Klīnika atbilst visām Latvijas ārstniecības iestāžu atbilstības prasībām.
Kā arī, nu jau kādu laiku mums ir pievienojušās profesionālas un sertificētas masierītes (sertificētas un ar medicīnisko izglītību).
Jautāsiet-kāpēc?
Daudz pacientiem ir problēmas ar sakodienu,zobu griešanu (bruksismu),nodilumu un sāpīgumu.Pārsvarā galvenais iemesls šīm un līdzīgām problēmām ir stress un problēmas ar muguru (spazmēti muguras muskuļi un mugurkaula deformācija).
Lai palīdzētu šiem pacientiem,mūsu zobārsti sākuši sadarboties ar masieriem un strādā ar pacientiem kompleksi.
Cenšamies strādāt ar mūsu pacientiem arī balstoties uz viņu psihoemocionālām un veselības problēmām,jo zobi ir mūsu veselības spogulis.Ne velti senie ķīnieši un tibetieši pēc zobiem varēja noteikt cilvēka slimības.

Mūs var atrast Ķengaragā pie Dienvidu tilta nobrauktuves - un, kas pats galvenais, strādājam ne tikai darbdienās, bet arī sestdienās - Jums nebūs jāgaida vairākas dienas, lai atrisinātu sāpoša zoba jautājumu.

Mūsu atrašanās vieta - Maskavas 259a, Rīga.Tālrunis: 29426969 vai 67188474