Kas lācītim vēderā?!

Official page
Share

Pastāsti mums savu Lācīša dāvināšanas satāstu!

Katram Lācītim parasti ir savs īpašais stāsts kāpēc un pie kā tas atrod ceļu. Ir Lācītis, kas ceļoja uz Islandi pie meitenes no puiša, kas dzīvo Spānijā. Bija Lāči, kas kolektīvā pasākumā uz kalna aizstāja puķes, Lāči, kas piedalījās kāzās un Lāči, kas pārvērtās par rūķiem, pandām utt. Tāpēc mēs gribētu dalīties šajos interesantajos stāstos. Piemēram, kā šoferītis tika pie sava Krīzes lācīša. Kristīnes stāsts:
Šo lācīti paredzēts dāvināt auto šoferim, kas ik dienu ved uz Rīgu par autobusa biļetes cenu, bet, ja nedod precīzu naudu, tad atlikumu izdod viensantīmu un divsantīmu monētās, kam viņam ir īpaši iekārtota burka;)   Tā kā maksa par nedēļas vadāšanu ir Ls 6, tad ir svarīgi, lai summa Lācīša vēderā būtu precīza.
Un Ilzes stāsts par Lāci - pastnieku:
Dāvana bija žurnāla abonementa, bet tā kā dzimšanas diena bija jau konkrētajā mēnesī, un pirmais žurnāls pastkastītē plānojās iekrist tikai nākamajā, tad tika radīts speciāls Lācītis - pastnieks ar aploksni un vēstuli kabatā, kurā bija vēstījums: " Turpmāk regulāri pārbaudi savu pastkastīti!"
Mēs priecāsimies un gaidīsim arī Tavu stāstu!