Katoļu portāls

Share

PRAVIEŠA JEREMIJAS GR. 25; 36

PRAVIEŠA JEREMIJAS GRĀMATA 25; 36.
Klau! Gani brēc bailēs un ganāmā pulka vadītāji vaimanā, jo tas Kungs izposta viņu ganības.
Šodien šis vārds māca, ka nāks tas laiks, kad Radītājs - Dievs sagatavos Sev īpašus ļaudis caur Svētā Gara atklāsmi, ko Viņš dos caur šim darbam izredzētiem ticīgajiem. Dievs šo darbu ņems pilnīgi Savās rokās un caur Svēto Garu Pats mācīs Savu ganāmo pulku. Ikviena dvēsele tiks mācīta no tā Dzīvības Vārda, no Augšas, kas dvēseli apgaismos pēc Svētā Gara atklāsmes.Tumsa zudīs no tavas sirds.
Par spīti tiem, kam no tā Kunga neko nevajag, Viņš dod mums šodien Savas atklāsmes. Nekur bībelē Jēzus nesaka; Es jums atstāju grāmatu, studējiet to un tā arī dzīvojiet. Nē, Jēzus saka, tas jums par labu, ka Es aizeju, jo Es jums sūtīšu Patiesības Garu, Tas jums mācīs visas lietas, Dieva noslēpumus, kas jums nebija zināmi. Lielas un brīnišķas lietas!
Gani brēc bailēs un ganāmā pulka vadītāji vaimanā, jo tas Kungs izposta viņu mācību, ganības. Tas rāda, ka Dieva Gars cilvēku vedīs ārā no miesīgās pašu prāta mācības par Dieva dziļumiem vārdā, vedīs pie dziļiem dzīviem ūdens avotiem. Dieva Gars iespiedīsies tik dziļi ar Savu dievišķo izpratni, mācību, ka šī cilvēciskā mācīšana un ticīgo vadīšana būs izpostīta. Jo tā Debesu Valstības mācība nāks no tā Kunga, darīs to patieso darbu pie Dieva tautas.
Gani brēc un vadītāji vaimanā, jo Dieva Gars celsies pretī šiem vadoņiem tāpēc, ka viņi Dieva tautu neved patiesības atziņā, bet pēc savas izpratnes un šī izpratne vēl ir tik slimīgi nepilnīga, ka Dievs, lai glābtu Savas avis no viņu rokām, ir spiests viņus caur atklāsmi dievišķo atmaskot. Nepatiesais tiks atmaskots.
Kur tu vadi Dieva tautu, ja pats esi vēl vadāms, ja pats nesaproti un nevadies pēc Gara, pēc Dieva patiesā vārda! Tu nevari atšifrēt miesīgo izpratni no garīgās izpratnes, bet gribi vadīt Dieva tautu! Cilvēciskā mācība tiek mācīta kā patiesība, kas tāda nav! Neviens cilvēks nevar ievest otru Debesīs! Ceļu uz Debesu Valstību zina tikai Jēzus; Es esmu patiesība, dzīvība un ceļš! Un šis patiesības Gars ir sūtīts, lai sagatavotu Garā un patiesībā Dieva ļaudis Debesīm!
Bet tu viņu sajauc ar savu sludināšanu, kas stāv nelabā varā. Sajauc un aizkavē, tai iemantot apsolītās zemes labumus, jo netiek pareizi Garā sludināts. Tu viņus nemāci pareizi, pēc īstās patiesās ticības, bet māci tos sava prāta izpratnē Dievam kalpot. Un šo sava prāta izpratni Dievs no tevis grib atņemt, lai tai vietā tev dotu Gara prāta izpratni, augstāko gudrību un saprašanu.
Āmen.
Saņemts Garā 23. apr. 1980. g. caur māsu Veltu Straumi.