LITTLE MIX

Share

Noklausīšanās

                                                                                      Noklausīšanās

Jade:

Trešā reize piedalīšanās  X-factoram Džeidai bija pavisam savādāka ,jo ticēja ,ka tā trešā ir iespējams tā laimīgā reize. Bet viņa zināja, ja netiks cauri tad tā būs pēdējā reize pieteikšanās šovam. Kā viņa pati saka :„ Es biju nobijusies par to ,ka žūrija pateiks ‘nē’ pirmajā kārtā un tas nozīmētu, ka esmu palikusi daudz sliktākā nekā pēdējās divās  reizēs iepriekš”. Viņas mērķis bija pārliecināt žūriju un rūpīgi izskatīt ko vilks, tāpēc Džeida nolēma būt pati tāda kāda ir ,bez samākslotības . Žūrijai patika viņas uzstāšanā un pati  ļoti labi atceras kā Kellija teica : „Tev vajadzētu būt meiteņu grupā” kas pašu Džeidu  protams neiepriecināja . Beigu beigās viņa dabūja 4 ‘jā ’ balsis un rūpīgi aizdomājās par Kellijas teikto.

Jesy:
„Kad pirmo reizi atbraucu uz noklausīšanos es sapratu, ka man nav nekādu iespēju , jo tur bija cilvēku jūra! ’’ saka Džesija. Bet mamma vienmēr bija blakus un vienmēr uzmundrināja.  Džesijas stils diezgan atšķīrās no visu pārējiem, bet viņa par to neuzraucās ,jo  negribēja būt tāda kādi bija pārējie visi, tāpēc arī negribēja dziedāt tādu pazīstamu dziedātāju dziesmas kā piemēram Adele.  Bet par visu vairāk viņa bija uztraukusies par atlasi un vispārībā to ,ka kāds viņu dzirdēs.  Bet kad viņa redzēja , ka pirmie trīs dalībnieki pirms viņas dabūja zelta biļeti uz nākošo kārtu tas viņu mazliet nomierināja. Uznākot uz skatuves Džesija  savā izvēlētajā dziesmā pielietoja savas  bītbokss  iemaņas un viņasprāt tas bija iesmels kāpēc viņa tika tālāk, jo neviens neko tādu nebija darījis iepriekš.  Vēlāk noklausītājs iedeva citas dziesmas kuras varētu dziedāt nākošo reizi un ieteica viņai atnāk nākošajā dienā tādā pašā apģērbā . Nākošajā dienā  vajadzēja jau būt augšā sešos lai tiktos ar žūriju ,kur viņa devās ar mammu un draudzeni. Džesija bija trešā pēc uzstāšanās kārtas kas uzdzina paniku, jo uztraucās par to, ka auditorijai varētu nepatikt uzstāšanās . Uzstāšanos viņa atceras miglaini, jo bija pārāk nobijusies . Žūrijai īsti nepatika Džesijas uzstāšanās , bet Kellija teica, ka viņai iespējams  vajadzētu būt meiteņu grupā kas sabēdināja viņu vēl vairāk ,jo saprata ka nav pietiekami laba, lai dziedātu.  Beigās viņa saņēma 3 ‘jā’ , bet noejot no skatuves bija asarās.  Atgriežoties mājā Džesijas saprata, ka nav jēgas piedalīties atlase , bet mamma viņu iedrošināja nepadoties.


                                                                              Leigh Anne:
„Es biju ļoti nervoza, bet es biju kopā ar savu draudzeni , kas arī mēģināja piedalīties” saka Leigh Anne . Viņas abas tika uz nākošo kārtu , bet vēlāk draudzene Džeina netika ,kas lika viņai  saprast ,ka arī netiks tālāk. Kad Leigh Anne satika žūriju viņai bija iespēja nodziedāt 2 dziesmas.  Atsauksmes no žūrijas puses bija ļoti pozitīvas un arī Kellija teica, ka redz viņu meiteņu grupā , kā arī to bija teicis viņas draugs producents Jerome. Un viņa bija par to pārsteigta.


                                                                               Perrie:
Tiku cauri noklausīšanai un sapratu,ka uztraukums ir jāliek pie malas.  Kopā iemācijās 6 dziesmas, lai atlasei būtu kārtīgi sagatavojusies. Vēlāk Perija devās ar mammu iepirkties, jo mammai piekodināja, ka viņai ir jaizskatās nevainojami. Pēc iepirkšanās viņa izklāja visus apģērbu uz zemes un viņai acīs sariesās acis, jo viņa zināja, ja netiks cauri atlasei viņa jutīsies ļoti vīlusies. Perijas ģimene tajā laikā nepilnīja daudz nauduas, bet mamma tomēr nopirka visas jaukās lietas, jo viņa ticēja,ka viss izdosies. Atlases laisk bija briesmīgākā pieredze manā mūžā viņai nebija draugu un pat hotelī nebija nevienu ar ko parunāties. Arī tajaš grupās kurās bija Perija bija pateikts ‘nē’ , viņa uzreiz zvanīja mammai un izstāstīja par to cik drausmīgi viņa jūtās. Visā sājā laikā viņa neko neēda, slikti gulēja un visu laiku metās slikta dūša. Vēlāk brīnumainā kārtā viņa iepazina 2 dalībniekus , un tas viņu ļoti iepriecināja jo ap  pašsajūtu plaika labāk.Kad uz skatuves tikai iesauktas Perija, Džeina, Džesija un Leigh Anne  viņa ar Džesiju sāka raudāt, jo nesaprata kas notiek, un kad Kellija jautāja vai mēs gribām šādā sastāvā piedalīties visas bija pārlaimīgā laimē!



                                                         http://youtu.be/z4Y870NfGJw