LITTLE MIX

Share

Iepazīšanās

Iepazīšanās
Perrie:
Lai mēs vairāk iepazītu viena otru, mēs izlēmām pavadīt laiku pie manis mājās. Mēs zinājām , ka mums ir jābūt ļoti saliedētām kopā, lai tiktu šovā.  Visas mēs devāmies un Newcastle un es sajutos tā , ka man būtu vēl 3 māsas. Mamma mums uztaisīja ēst un mums bija filmu nakts, bet tas nenozīmē, ka mēs nestrādājām smagi. Mēs pilnībā ieturējām pauzi , lai varētu ievilkt gaisu uz minūti ,izņemot Džeidu ,kas tajā laikā spēlēja  suduko. Laikam tas viņu nomierināja. Šis bija pats sākums ,kad mēs sākām kļūt par Little Mix grupu un šīs atmiņas man vienmēr paliks sirdī mīļas.

Jade:
Mēs pavadījām burvīgu un nepiespiestu laiku pie Perijas. Mums patika tas ,ka  mēs katra esam atsevišķa ar savu gaumes  stilu , bet vienādas ar humora izjūtu. Sajūta bija tāda, biju kopā  ar 3 savām labākajām draudzenēm. Mēs runājām par to kādas grupas mums patika, kad bijām jaunas un mēs visas teicām Spice Girls.

Jesy:
Perijas māja bija tā vieta kur mēs izveidojāmies kā īsta grupa. Es, Džeida un Leigh Anne bijām jau iepriekš pazīstamas, tāpēc mums bija vieglāk iejusties, bet mums nebija problēmas iepazīt Periju, jo viņa bija nesamāksloti jauka. Izklausās varbūt banāli, bet šīs meitenes ir kā mani jaunie ģimenes biedri. Pašas jaukākās būtnes kādas jebkad esmu iepazinusi. Mums visām patika tāda mūzika kā Tlcm En Vogur un Destiny’s Child tāpēc mēs ņēmām piemēru no šīm grupām. Sapratām ,ka šīs grupas ir salikums kā mēs vēlētos skanēt.

Leigh Anne:
Pavadītais laiks pie Perijas bija tiešām smieklīgs. Pirmo dienu mēs pavadījām laiku vienu otru iepazīstot un tad mums bija skype čats ar Tulisu ,kas lika uzkurināja nopietnāku attieksmi pret darbu. Mēs augšā bijām septiņos un mēs tikām iepazīstinātas ar piedāvātājam dziesmām ko mēs varētu dziedāt, un mīļākā no tām bija Maikla Bublē un Džastina Timberleika versija „Cry Me A River”. Mēs pielietojām dažādu tehniku, lai būtu interesantāk, jo zinājām , ka būt atšķirīgākām ir daudz labāk. Un tāpēc Džesija pielietoja savas beat box prasmes .  Beigās mēs pat aizgājām uz Džesijas veco skolu kur mūs pamācīja viņas mūzikas skolotājs.