LITTLE MIX

Share

Ievākšanās X Factor mājās

Jesy: Kad mēs atgriezāmies no Grieķijas, mēs apmetāmies centrālajā Londonas hotelī pa nakti, lai nākošajā dienā ievāktos X Factor mājās, Hertforšīrē. Bet neskatoties uz to mums ļoti pietrūka mājas un ģimene.
Leigh Anne: Es biju priecīgi satraukusies, ka mēs dzīvosim X Factor mājās.Mēs iekārtojāmies un iejutāmies ļoti labi un mēs visas palikām vēl tuvākas tā kā māsas. Tā bija superīga sajūta ar viņām būt kopā pāri visam kam mēs bijām gājušas cauri.

Jesy: Visur kur mēs gājām, mēs gājām kopā un mums nepatika būt atdalītām. Atceros, ka hotelī mums katrai iedeva atsevišķas istabiņas un es raudāju, jo pietrūka pārējās meitenes.

Jade: Mēs arī mēdzam pakašķēties. Bet tas bija pa māsīgo. Apmēram kura ies nākošā uz dušu, kura kur nolika taisnotāju. Bet tie bija tiešām muļķīgi iemesli, kas tika aizmirsti sekundes laikā. Mēs tikai gribējām, lai katra lieta stāv savā vietā. Mēs atceramies cik priecīgas mēs bijām kad šeit tikām, tāpēc negribējām sabojāt mūsu sapni ar strīdēšanos.

Perrie: Līdz ko mēs atklājām kura ir visnekārtīgākā, kad dalījām istabu, mēs sapratām, ka visas tādas esam! Tas bija diezgan apkaunojoši. Pašā sakumā mēs dalījām istabu kur kopā bija 13 meitenes un jau varat iedomāties kāda nekārtība bija.Bet gultas un spilveni bija kārtībā, jo mēs bijām nogurušas visu laiku, tāpēc izmantojām pagulēt kādu laiku.°

Jesy: Es biju pieradusi ar meitenēm dzīvot kopā, tas bija tik savādi būt kopā apkārt ar citiem cilvēkiem vēl. Īpaši ar 13 meitenēm ar vienu vannasistabu un spoguli.Tas bija smieklīgi, bet dzīvojām kā karā. Līdz ko palika aizvien mazāk un mazāk dalībnieku mēs dzīvojām milzīgā istabā ar balkonu.

Leigh Anne: Džesija bija pati kārtīgākā, bet tagad tā vairs nav. Mēs pārējās jutāmies apkaunots, kad paskatījāmies uz viņas stūrīt kur bija tīri un jauki.

Jade: Es mēģināju uzturēt savas lietas kārtībā, bet dalot istabu ar 3 meitenēm tas nav iespējams, vai ne? Mēs vienmēr aizdevām lietas un vienmēr pirkām jaunas visu laiku, tāpēc mūsu istaba noteikti bija vis sliktāk uzturētākā. 

Perrie: Es gribēju gulēt katru brīdi pēc iespējams ātrāk, kas tas bija iespējams, bet mēs vadījāmies pēc plāna, kas organizēja visas lietas secībā. Es mēģināju izklāt visas savas drēbes nākošajai dienai pirms gulētiešanas, kam vajadzēja atvieglot to, ka nākošajā dienā varēs ātri sataisīties. Bet viss vienmēr beidzās ar to, ka visas drēbes tāpat tika izmētātas pa grīdu un domājām ko vilkt. Visi mēģināja mācīt mani un bļāva, lai es ceļos augšā. Sophie Habbis mēģināja novilkt segu, bet tas nepalīdzēja. Mēs apguvām daudz dažādu lietu, mēs pašās gatavojām ēst, iepirkām pārtiku. Mans pirkumu groziņš bija pilns ar šokolādes kūciņām, saldām vafelēm, zelta sīrupu. Mēs neēdām veselīgi nemaz.

Jade: Mums ļoti patika iepirkties. Tā bija viena no mīļākajām nodarbēm. Lai vai kā, mums bija smieklīgu atgadījumu pirms fināla nedēļām.Visi veikalā jau bija pazīstami un mēs gribējām saprast vai viņi atpazīst mūs. Mēs izvēlējāmies ieiet Tesco veikalā un pilnībā neveins nezināja kas mēs bijām. Mēs pasmējāmies un pagaidījām vai kāds tomēr mūs atpazīs. Iespējams mums tomēr vajadzēja nodejot vai nodziedāt kādu dziesmu!

Leigh Anne: Mājās mēs bijām dzīvojušās kādas 3 nedēļas mājās, kad beidzot  šovs sāka raisīties, un tas laiks bija diezgan iespaidīgs.

Perrie: Es zvēru, ka visi domāja, ka mēs esam kādā atvaļinājumā tajās pirmajās 3 nedēļās. Mums bija spēļu zāle, lieli televizori un mēs visas taisījām ēst un ballējāmies.

Jesy: Bet jā mēs nedzīvojām visu laiku. Mēs pavadījām daudz laika. lai visas lietas tiktu nokārtotas un saliktas pa plauktiņiem. Man ļoti patika, kad mēs filmējam savu grupas klipu pirms šova uzstāšanās, kad izskan mūsu grupas vārds. Pirmo reizi dzirdot tas skanēja smieklīgi, bet mēs filmējamies Londonā, lielā studijā un mums priekšā bija milzīgs fēns. Mēs sajutāmies glamūrīgi, ļoti banāli.

Jade: Kas tuvojās laiks gatavoties pirmajam šovam, satraukums kāpās. Visa atmosfēra mainījās un cilvēki tiešām bija satraukušies. Visi mēģinājumos uzvedās tik nopietni kā vēl nekad. Mēs pavadījām daudz laika studijā mācoties dziesmas un deju kustības, kas mums patika. Bet liekas palika biedējošākas kad pirmā nedēļā jau pienāca klāt.

Perrie: Cilvēki sāka par kašķēties mazliet. Mūs mēdza lutināt tādā ziņā, kā piemēram, iet uz koncertiem vai kādu šovu, tāpēc, ka mēs strādājām smagi. Mums piedāvāja iet uz mūziklu We Will Rock You , bet mēs izlēmām pavadīt laiku mēģinājumā. Visi domāja, ka mēs esam dusmīgas! Bet mēs tādu iespēju atlikām uz citu laiku un piedāvājām biļetes citiem un tad sākās strīdi par to kurš ies. Es domāju, ka visi bija noguruši un vēlējās pārtraukumu, kas dažreiz cilvēkus padarīja trakus.

Jesy: Lietas noteikti sāka mainīties dēļ konkurences. Bija viegli saprast, ka cilvēki visu uztvēra daudz nopietnāk kā iepriekšējos pārbaudījumos. Kad tu dzīvo mājā, tu dzīvo citā pasaulē, jo tu nezini kas notiek ārpusē. Tu pat neskaties televizoru vai nepavadi laiku ar ģimeni. Tas bija traki!