LITTLE MIX

Share

Going Live! Week- 1,2,3.

Jesy: Pirms pirmās nedēļas mums notika liela preses konference ITV studijā. Cilvēki mūs lutināja kā slavenības, kas bija dīvaini,jo mēs nemaz nejutāmies.

Leigh Anne: Tā bija mūsu pirmā iespēja izprast kā ir būt slavenībai kad paparaci tevi fotogrāfē.

Perrie: Mēs sēdējām istabā ar daudz žurnālistiem un mēs atbildējām daudziem no viņu jautājumiem. Mums bija intervijas pat  At The Morning un Lorraine šovos arī.

Jesy: Mēs bijām satraukušās par mūsu uzstāšanos pirmajā nedēļā. Vēlējāmies uztaisīt visu, lai ir jautri , tāpēc izvēlējāmies Nicki Minaj dziesmu Super Bass . Tēma bija Britain VS America . Tā bija tiešām „vētraina” dziesma , tāpēc zinājām, ka šis priekšnesums atstās labu iespaidu par mums.

Leigh Anne: Mēs pašas izdomājām savu aranžējumu priekš dziesmas un es domāju, ka cilvēki uzskatīja uzstāšanos diezgan iespaidīgu, tāpēc ,ka mēs gribējām ieviest ko jaunu. 

Perrie: Mēs gribējām, lai visi justos pacilāti un sāktu dejot , lai visi izbaudītu tā kā mēs to izbaudījām. Pirmā uzstāšanās bija ļoti nozīmīga, jo mēs zinājām, ka mums būs jāklausās žūrijas ieteikumi.

Jade: Mēs būtu nenormāli sagrautas, ja mēs būtu aizgājušas pirmajā nedēļā, tāpēc mēs strādājām neticami smagi, lai visu uztaisītu perfekti. Tulisa teica, lai mēs nomierināmies, jo mēs izdarījām ko gribējām, bet uztraukums kurināja tāpat aiz skatuves.

Jesy:  Pirms mēs kāpām uz skatuves mēs bijām ļoti sagatavojušās un tikai tad mēs sapratām, ka mēs lietas uztveram pārāk traki. Mēs izlēmām, ka vajag  mazliet nomierināties. Tāpēc mēs sākām taisīt muļķīgas sejas izteiksmes viena otrai. Mēs savilkām savu priekšējo lūpu augšā, lai parādītu savus zobus. Tas kļuva par tādu kā mūsu firmas zīmi. Līdz pat arī šodienai mēs to darām, jo tas liek smieties.

Leigh Anne: Džesija parasti mēdza taisīt smieklīgus akcentus pirms mēs devāmies uz skatuves, lai mūs nomierinātu, kas bija diezgan riskanti nedēļām ritot aizvien tālāk. Mēs arī mēdzām taisīt smieklīgo Braveheart akcentus kamēr smējāmies līdz sāpēm. Mēs viena otru vienmēr nomierinājām. 

Perrie: Mēs negribējām lai uztraukums būtu , jo tas parasti visu iegāž. Tāpēc mēs mēģinājām taisīt vis kaut ko smieklīgu, lai mēs saprastu, ka nekas neaizies greizi.

Jade: Stāvot uz skatuves un gaidot mūsu mūziku bija nereāla sajūta. Viņi uzlika mūsu VT un skatoties uz auditoriju es spēju saredzēt mūsu ģimenes, tas ļoti lika skumt pēc mājām. Mums bija pats labākais laiks uz skatuve, mēs dejojām kā vājprātīgas.  Louis teica, mēs nācām tālu ceļu no Bootcamp lai tiktu uz skatuves, un tāpat arī mēs sajutāmies. 

Perrie: Louis arī teica, ka mums bija lieliska sadarbošanās uz skatuves ko parasti meiteņu grupas X-factor šovā neizrāda. Un mēs bijām tās kas to izmainīja.

Leigh Anne: Kellija deva mums konstruktīvu kritiku, par ko mēs pat bijām priecīgas un Garijs teica, ka mēs esam labākā meiteņu grupa kāda ir jebkad bijusi šovā.  Tajā brīdi es tiešām gribēju sev iekniebt.

Jade: Neskatoties uz jaukajiem komentāriem spiediens palielinājās kā jeb kad dēļ lielajām izmaiņām. Kad mēs uzzinājām, ka  4 dalībnieki tiks aizsūtīti mājās mēs zinājām, ka mums ir jādod 200 %  viss, ja mēs vēlamies palikt.

Leigh Anne: Mēs bijām tik  satraukušās par šīm izmaiņām. Bet tāpat mēs bijām priecīgas par mūsu atsauksmēm. Mēs sajutām, ka cilvēki varētu mūs sūtīt mājās, jo esam meiteņu grupa. Tāpēc tas mums lika saņemties un lika pierādīt daudz vairāk lietu. Mājā bija saruna par to kam vajadzētu aiziet un daži cilvēki teica, ka mums, jo meiteņu grupas nav tik spēcīgas. Kas mums lika justies nelabi ! Neviens neticēja, ka mums ir kāda cerība palikt un tas lika mums lika apšaubīt savu iespēju palikt. Pat labi draugi teica, ka mums ir jādara daudz darba, lai mēs cilvēkiem patiktu un dabūtu meitenes mūsu pusē. 

Perrie: Kad svētdienas nakts aizritēja mēs zinājām vai mēs cīnāmies uz priekšu vai arī ejam prom. Un mēs jutāmies, ka būtu gaidījušas mūžību, lai uzzinātu vai mēs esam palikušas vai ejam prom.  Tika paziņots, ka mēs paliekam, jo Tulisa mūs pasargāja. Mēs bijām ... es pat nevaru vāros pateikt cik priecīgas bijām. 

Jesy: Mēs bijām bēdīgas, ka Two Shoes aizgāja. Viņas bija kā lielās māsas mums, viņas bija ļoti jaukas iekšēji un talantīgas arī. Es nevarēju noticēt, ka viņas nepalika.

Jade: Priekš otrās nedēļas mēs jutāmies daudz mierīgākas un sākām piestrādāt pie sevīm . Mums bija plāns iet uz vokāla mēģinājumiem un horeogrāfiju. Tāpēc tas bija iemesls, lai agri celtos. Dažreiz cēlāmies 6:30 ar treneru palīdzību, bet tad mēs dažreiz gājām taisnā virzienā pie stilistiem un viņi mums sakārtoja matus un uzlika meikapu , lai izskatītos labi. Bet dažreiz mēs pašas gatavojāmies, tāpēc bieži gājām ar uzvilktām saulesbrillēm un daudz konsīleri uz sejas.

Perrie: Pirmajā nedēļā es jutos, ka nav laika pilnīgi nekam. Jo viss notika tika ātri. Priekš mūsu otrās uzstāšanās mēs gribējām pamēģināt ko jaunu funky stilā. Mēs gribējām laika katrs šovs ir kā Little Mix ballīte.

Leigh Anne: Tā bija pirmā nedēļa kad tika atļauts arī publikai balsot, tāpēc mēs pacēlām latiņu augstāk. Ja mēs gribējām palikt mums vajadzēja izvēlēties labu dziesmu , lai piestāvētu nedēļas tēma kas bija Love and Heartbreak.  Mēs negribējām balādi, tāpēc mēs gribējām ko funky stilā. Mūsu liktenis bija publikas rokās!

Jesy: Un atkal visi bija runājuši par meiteņu grupu, kas protams pielika lielāku spiedienu.Bet mēs domājām kāpēc meiteņu grupa nevarētu vinnēt? Mēs sapratām, ka esam smagi strādājušas un esam izdarījušas visu cik vien labi varējām. Izvēlētā dziesma bija Nelly Furtado I’m Like A Bird, protams mēs pārvedojām funky  stilā un beigās pieslīpējam mūsu stilā. Mums bija lielisks ritms fonā.

Jade: Mēs jutāmies ļoti jautri uzstājoties un Tulisa deva mums ovācijas stāvot kājās un teica, ka mēs aizpūtām visu skatuvi! Louis piekrita un Garijs atkal teica, ka mēs esam labākā meiteņu grupa kāda jebkad ir bijusi un , ka mēs varētu būt nākotnē kas spožs. Kellija teica, ka mums vajadzētu justies lepnām par sevīm.

Jesy:  Viss ko mēs varējām darīt sestdienas naktī bija cerēt uz labāko un lūgt par to, ka cilvēki ir balsojuši. Tā bija tikai otrā nedēļa tāpēc mēs negribējām doties.  Mēs nekad nevēlējāmies iet mājās! Tas būtu milzīgs sprādziens mums, ja tomēr būtu.  Kad mēs stāvējām uz skatuves un gaidījām rezultātus no Dermonta mēs bijām sastingušas. Viss ko mēs gribējām ir dzirdēt mūsu vārdus un tikt prom no skatuves un kad viņš pateica Rythmix mēs bijām mēmas.

Leigh Anne: Mēs bijām bēdīgas, ka Vibe aizgāja. Mēs bijām tik tuvi ar viņiem, domāju tāpēc, kā jau grupas, mēs visi sanācām kopā un dalījāmies pieredz Grieķijā un tiešraides uzstāšanās. Tulisa teica, ka viņa grib lai visas grupas būtu kā viena maza ģimene kas viens otru atbalsta. Redzot viņus prom bija ļoti sāpīgi. Es biju asarās ilgu laiku.

Perrie: Mēs uzreiz sajutām kāda enerģija ir mājā bez viņiem. Viņi bija jauni un traki puiši.  Viņi visu padarīja daudz jautrāku.

Jesy: Dažreiz viņi bija kaitinoši ar savu jautro enerģiju, bet mums viņu pietrūka nežēlīgi. Viņi patiesi bija ļoti jauki puiši.

Perrie: Jo ilgāk mēs bijām šajā konkurencē, jo tuvāki un tuvāki mēs kļuvām. Mēs bijām kā ģimene. Mēs mēdzām pavadīt daudz stundas mūsu istabā runājot uz izklaidējoties jebkad kad mums bija izdevība.

Leigh Anne: Mēs vienmēr atbalstījām katrs otru. Konkurence bija tik saspīlēti sīksta šajā gadā.Un  kad mēs stāvējām pretī tiesnešiem bija labi, ka kādi arī mūs atbalstīja.

Jesy: Dažas meitenes bija kā mans kājas – es nekas nebūtu bez viņām.

Jade: Tulisa kļuva liela daļa no mūsu grupas un viņa bija labākā mentore jebkad. Kad viņa nāca uz mūsu māju mēs čillojām kā labākās draudzenes. Priekš mums viņa bija kā lielākā māsa un cerams ka tā arī vienmēr būs.

Leigh Anne: Mēs bijām tiešām priecīgi satrauktas par roka nedēļu.

Perrie: Es īstenībā bija nosaukta par Periju dēļ Steve Perry no Journey . Tāpēc, ka mani vecāki bija masīvi fani, tāpēc es jūtu , ka daļa no manis ir roķīga. 

Jade: Un manai mammai bija motocikls, ja tas skaitās! Es domāju cilvēki uzskatīja, ka roks būs pārbaudījums mums, jo tas ir neparasti priekš mums. Bet mēs saņēmāmies un mēs trakojām uz skatuves.

Jesy: Mēs dziedājām Ke$ha Tik Tok un tas noteikti skanēja kaut kas pēc mums. Mēs samiksējām ar Push It by Salt un Pepa, kas ir viena no labākajām meiteņu grupām.

Leigh Anne: Luois teica, ka dziesma nemaz nav tik roķīga, bet tāpat teica, ka mēs nākotnē varam būt kas liels.Kelly teica, ka mūsu stilam vajadzēja būt vienādākam. Garijam un Tulisai bija neliekas nesaskaņas par to, ka dziesma nav roķīga.Bet mēs nodziedājām un izbaudījām katru minūti uz skatuves.

Jade: Es domāju, ka komentāri bija diezgan godīgi.

Jesy: Mēs esam jaunas,  es domāju, ka mēs paņēmām ko jaunu un roķīgu. Tas ir tas kas mēs esam.

Leigh Anne: Kā jau vienmēr mēs bijām priecīgas būt šajā konkursā . Kad rezultāti tika izdarīti mēs bijām šokā, ka Kitty un Sami vajadzēja iet prom, viņi bija ļoti labi. Bet tajā pašā laikā visi bija lieliski.

Perrie: Katri rezultāti mums bija kā šoks, tāpēc mēs mīlējām visus. Mēs turpinājām sakrustot rokas un cerēt, ka mēs turpināsim palikt.


http://youtu.be/ujdTM3XCLlE