LITTLE MIX

Share

ALL CHANGE

Jesy:  4. Nedēļā mēs nomainījām grupas nosaukumu no Rythmix un Little Mix . Dīvainā kārtā mēs ātri vien iejutāmies jaunajā grupas nosaukumā. 

Jade: Mums vajadzēja izdomāt ko alternatīvu . Mēs zinājām ,ka jebkas no mēs izdomāsim paliks un nemainīsies – cerams, ka arī uz visiem laikiem. Tāpēc izdomājām rūpīgi un beigās  bijām priecīgas par Little Mix variantu.
Leigh Anne:  Arī mūsu fani ātri pierada pie tā. Mēs saņēmām ļoti lielu atbalstu, īpaši no meitenēm kas nāca uz studiju, lai satiktu mūs. Tas bija tik jauki. Atbalsts mums  īpaši noderēja 4.nedēļas laikā kad notika kas drausmīgs.

Jesy: Es biju diezgan sabruksi kad redzēju dažus komentārus internetā par mani. Es tiešām centos būt drosmīga, bet kad kāds tev liek justies nedroši un nevajadzīgam- tas ir smagi.  It īpaši kad tas tiek rakstīts internetā kur visi to var izlasīt. Es darīju visu, lai ignorētu, bet tāpat tas mani gremdēja.  Kad tu esi grupā ar 3 smukām meitenēm, kuras ir daudz tievākas un mazākas par tevi tas ir diezgan sāpīgi, ka cilvēki to uztver kā lietu par kuru piesieties.  Es nesapratu kāpēc cilvēki bija tik ļauni, es tiešām nesapratu. Es esmu normālā izmēra 10-12 un es zinu, ka neesmu perfekta, bet kurš ir?  Tas ko es noteikti negribēju darīt ir rādīt sliktu piemēru mazākām meitenēm, kas skatās šovu un iespējams lasa komentārus ,ka esmu pārāk liela. Es nevienam negribu justies tā, ka viņš nav pietiekami labs. Terorizēšana notika visu laiku dēļ cilvēkiem kuri nebija pietiekami droši, lai to pateiktu man sejā. Pirms šova es zināju, ka iespējams es saņemšu sliktus komentārus par sevi, bet tas ir tik sāpīgi, ka tu to redzi.

Jade:  Džesija ir viena no skaistākajām  un jaukākajā būtnēm kādu es esmu satikusi.  Es nesaprotu kāpēc cilvēki bija tik ļauni. Viņa ir tik superīgi talantīga un daiļa. Fakts, ka mēs nemaz nevēlamies būt seksīgas un perfektas, tas nav ko mēs gribām. Viens zēns Twitterī rakstīja, ka mēs jau tā esam seksīgas, tāpēc, ka mēs tādas necenšamies kļūt. Es biju terorizēta skolā, tāpēc es zinu cik sāpīgi tas bija, bet tas kas notika ar Džesiju bija neprāts, jo tas bija saistīts ar miljoniem cilvēku. Es jutos tik dusmīga, tāpēc, ka es zināju, ka es nevarēšu to apstādināt. Ja mēs strīdētos Twitterī tad tas neizskatītos labi no mūsu puses. Es būtu pilnība gatava nomirt dēļ Džesijas figūras. Tie cilvēki ir paši neapmierināti ar sevi, ja uzdrīkstas aprunāt Džesiju.

Leigh Anne: Es domāju, ka mēs labas meitenes no kurām ņemt piemēru.Un cilvēki kas skatās mūs noteikti to zina, neskatoties vai tās ir mammas vai jauni bērni. 

Perrie :Es biju nikna par visu šo lietu. Kā vispār kāds var tā cilvēku izsmiet? Kā viņi atļaujas? Es sēdēju vienu dienu un skatījos uz viņu un domāju cik skaista viņa ir. Es nesaprotu par ko cilvēki var izsmiet viņu. Es domāju, ka viņa ir absolūti skaista un forša.

Jesy: Es atceros kā pirmo reizi redzēju ko tādu. Es skatījos mūsu pirmo uzstāšanos Youtube un es pat neaizdomājos, ka tur ir iespēja komentēt. Es patinu uz leju un redzēju komentāru kurā bija teikts ‘Tā meitene pa labi ir resna kuce!’. Meitenes teica, lai es ignorēju, bet es uzreiz sāku lasīt vairāk un vairāk kur bija teikts tas pats . Visas meitenes teica, lai es ignorēju, bet es vēl joprojām  turpināju  un turpināju. Man mamma teica pirms šova vai es spēšu izturēt cilvēka negatīvos komentārus un es teicu, ka protams, tas jau vienmēr būs. Man viss būs kārtībā. Bet kad tu redzi ar melnu uz balta to ... es nesaprotu kāpēc cilvēki bija tik nejauki pret mani.  Daži cilvēki paņēma mūsu grupas bildi un manā vietā izgrieza mani un ielīmēja tur resna ciplanētieša seju. Es raudāju sakot, ka gribu mājās par to cik cilvēki mani ienīst. Cilvēki bija teikuši, lai es tā nedaru, lai es neizbojāju savu pieredzi, bet tas bija tik sāpīgi.Es negribēju iet uz horeogrāfija vai uz studiju, es jutos tik slikti.Es biju apsēsta ar cilvēkiem par to ko viņi  bija teikuši par mani, tāpēc es gribēju raudāt visu laiku. Kaut gan es zināju ,ka tas mani vēl vairāk sāpinās es turpināju lasīt. Man nebija ne mazākā nojausma kāpēc. Es zinu, ka Markusam arī bija grūti tāpēc mēs abi runājām par to kopā. Tagad es nelasu komentārus tāpēc, ka tu vari izlasīt simts jaukus komentārus, bet tas sliktais vienmēr aizķersies tavā galvā. No pozitīvās puses es saņēmu daudz atbalstu no cilvēkiem.

Perrie: Cilvēki arī bija teikuši cik tas šausmīgi un muļķīgi ir.

Jesy: Pēc laika es jutos, ka tas ir vienīgas iemesls kāpēc cilvēki zina mani. Kad es gāju pa ielu es sāku domāt, ka vienīgais iemesls kāpēc mani zina ir tāpēc, ka es tieku terorizēta.  Daži cilvēki palika vēl ļaunāki zinot cik man tas ļoti sāp, bet daudzas meitenes nāca pie manis un stāstīja, ka viņas arī bijušas terorizētas un es mēģināju palīdzēt viņām, lai tas tiktu aizmirsts, kas bija ļoti aizkustinoši. Viss ļaunais bija palicis tik aktuāls , lai cik es ienīdu par to, ka tas tika arī runāts pa televizoru , es esmu priecīga, ka dažiem tas palīdzēja.

Jade: Tas nebija viegli priekš Džesijas runāt par to kameras priekšā, bet es ļoti lepojos, ka viņa to izdarīja. Es domāju, ka tas palīdzēja cilvēkiem saprast kā viņa jutās un cik daudz nejauku lietu var izdarīt kad tiek rakstītas tik nožēlojamas lietas. To visu lasa cilvēki, tāpēc ir jāizdomājas ko tu saki. Cilvēkus vajadzētu ielikt citu cilvēku vietā, lai viņi saprastu cik grūti ir dzīvot tā. Tāpēc, ka kāds ir parādījies publikas priekšā tas nenozīmē, ka lietas viņus neiespaido, tajā pašā laikā viņi iespaido arī citus.

Perrie: Visi kuri zina Džesiju zina, ka viņa ir jauka. Viņa ir perfektā tāda kāda viņa ir. Es centos tik ļoti neuzrakstīt atpakaļ tiem cilvēkiem kuri bija teikuši ko nejauku. Bet es biju izlasījusi vienu nejēdzīgu komentāru Twitterī un es nespēju novaldīties. Es uzrakstīju pretī  ‘Tev droši vien ir lielas problēmas dzīvē, ja sēdi pie datora un saki to visu aiz datora ekrāna #izaudz ‘. Es neteicu neko ļaunu, bet mūsu fani to izbaudīja un aizstāvēja Džesiju. Fani bija superīgi visā ko viņi bija darījuši.

Jesy: Smieklīga kārtā  es tiešām paliku resnāka X- factor laikā tāpēc , ka ēdiena bija tik daudz un  mēs grābām visu ko varējām un tie vienmēr bija neveselīgie ēdieni. Mēs bijām nogurušas un nebija enerģijas , tāpēc mēs ēdām un mums nebija nekāda laika treniņiem. Kad pametām šovu es sāku ieiet normālā rutīnā ēdot prātīgi. Un visi sāka teikt vai es esmu bijusi uz diētas vai arī man bijis profesionāls treneris. Tas bija smieklīgi. Viens reportieris teica, ka es esmu ēdusi biezputras.  Un cits teica, ka es trenējos 3 stundas  dienā.  Ja es! Daudzi cilvēki palika resnāki šova laikā , bet kad pameta tad nometa lieko svaru. Cilvēki ir tik apsēsti ar svaru , tas ir tik negodīgi. Tu tiec kritizēts ja esi pārāk tievs vai apaļīgs.  Es negribu, lai meitenes ietekmējas no negatīvām lietām. Jebkuram vajadzētu justies labi tāds kāds viņš ir. Es piekritīšu, ka biju apsēsta par to kā es izskatījos šova laikā , tāpēc, ka es biju avīzēs un žurnālos katru dienu ar komentāriem par manu izskatu.  Bet kad gāju šim smagajam posmam pāri es sapratu, ka tas nav iemesls  kuram būtu jāpievērš uzmanība. Bija dažas fotogrāfijas presē diezgan  sen publicētas ,kur es biju ceļojuma brīvdienās  bikini apģērbta, bet es tam nepievēršu uzmanību. Es iemācījos nepievērst uzmanību tam ko cilvēki saka, es esmu priecīga tāda kāda es izskatos. Es gribu neuztraucoties aizbraukt ceļojumā kur es varu bikini uzvilt .

Leigh Anne: Mēs visas saņēmām komentārus Twitterī  , bet mēs iemācījāmies ignorēt negatīvo. Mēs esam patiesas un palīdzam citām meitenēm, kas ir mazāk atzītas. Tas ir lieliski, ka mēs mākam parādīt arī savu trūkumus un juties brīvi par to.

Perrie: Daži cilvēki teica, ka es izskatos pēc Pat Butcher, es smējos par to. Tas bija tāpēc kad Awards šovā mani mati bija sacelti un es biju uzvilkusi lielus auskarus. Cilvēki atrod visādus salīdzinājumus, katram jau ir savs viedoklis. Es esmu vairāk nokaitināta kad cilvēki saka ko citi par citām meitenēm nekā par mani. Cilvēkiem ir viedoklis par mums – lai tad arī ir.

Jade:  Mēs bijām priecīgi uztraukušās kad izvēlējāmies dziesmu priekš  helovīna nedēļas. Tā bija viena no mūsu mīļākajām dziesmām un es gribēju, lai arī citiem patiktu.

Jesy: Mēs visas saģērbāmies un uzlikām meikapu un beigās sataisījāmies cik vien ekstrēmi varēja. Mēs gribējām pārņemt skatuvi.

Leigh Anne: Mēs sēdējām uz šūpolēm ka lelles un mēs dziedājām Keitijas Perijas dziesmu E.T. Tā bija vienīgā reize kad mēs tā sēdējām, bet beigās uztaisījām arī mazliet deju kustības.

Perrie: Kad Kellija saslima, Aleksandra Brūka sēdēja mums priekšā žūrijas vietā.  Viņa bija tika jauka pret mums. Mēs parādījām līmeni pārējām grupām un šova viedā mums bija potenciāls.  Garijs apbrīnoja mūsu balsis un teica, ka viņš nevar izlemt kurš būs vinnētājs, kas nozīmē, ka mums ir iespēja par tādām kļūt. Louis teica, ka mēs esam 4 jaukākās meitenes kādas viņš jebkad ir saticis , viņš bija tik jauks, ka Džesijai teica, lai neuztraucas par to ko skaudīgie cilvēki saka par viņu. 

Jesy:  Tulisa teica, ka lepojas par mani, par to kas bija noticis un tas mani aizkustināja, ka es sāku raudāt atkal uz skatuves. Tas bija jauki, ka žūrija man lika justies labāk. Ejot kam tādam cauri un dzirdot kā cilvēki stāsta par saviem pārdzīvojumiem, parāda to cik daudzi nejūtas labi par sevīm. 

Jade: Mēs izbaudījām uzstāšanos un man ļoti patika, ka mēs izskatījāmies tik jocīgi biedējošas.

Perrie: Es domāju, ka tā bija mana mīļākā uzstāšanās līdz ar visu priekšnesumu.

Jade: Kad svētdiena nāca mēs atkal bijām nervozas un mēs lūdzām, lai mēs netiktu sūtītas mājās. Mums bija traka nedēļa neskatoties uz nejaukajām lietām kas bija notikušas. Belle Ami bija jājiet prom un mēs negribējām būt viņu vietā.
Jesy: Kad mēs tikām paliktas, mēs sasitām rokas kopā tāpēc, ka mēs bijām aizsūtījušas visas grupas prom. 

Leigh Anne: Mēs jutām, ka mums ir vēl daudzas ko piedāvāt, tāpēc gribējām palikt un parādīt to.

Perrie: Mēs gribējām , lai cilvēki ir pārsteigti katru reizi kad mēs iznākam uz skatuves un mēs parādām ko tādu ko cilvēki nebija nemaz iedomājušies. Mēs negribējām būt paredzamas.