Maikls Džeksons - jaunumi

Share

Tribute koncerts 2011.

  • Aug  6 2011 00:06
droši vien, ka jau diezgan vecas ziņas, bet šajā lapā šādu tematu nemanīju.notika preses konference, kurā paziņoja, ka notiks atceres koncerts (pagāšgad arī bija tāds ieplānots Vīnē, bet dēļ naudas problēmām viss izjuka) Anglijā, Kārdifā, ja nemaldos .sīkāku informāciju var atrast http://home.michae Read more
  • Lāsma Vekmane-Bukolde Lāsma Vekmane-Bukolde Aug  9 2011 17:37
    Ja kaut kas noies greizi, tad tas varētu būt Tāpēc, ka Estate nepiedalās rīkošanā. Maikla ģimene nezin kāpēc nekad nejautā Estate vai viņi dod atļauju taisīt kaut ko, kas saistīts ar Maikla vārdu. Džozefs, piemēram, laizh klajā Maikla šampānieti, kurš nav nemaz legāls, jo viņš nav nopircis tiesības izmantot Maikla simbolu (no  HIStory albuma). Es paredzu, ka Estate drīz varētu iesūdzēt ģimeni tiesā, jo pēdējā laikā vi;ni ļoti labi uzdzīvo uz Maikla rēķina nelegāli. Es saprotu, ka tā ir Maikla ģimene un tāpēc viņi domā, ka var visu. Bet viņi ir aizmirsuši, ka  Maikls un lietas, kas ir ap viņu ir jau zīmogs. Džozefs dabūja, ko viņš gribēja un tagad viņš pat nevar izmantot sava dēla vārdu.

    Es domāju, viņus no iesūdzēšanas pasargā tikai tas, ka viņi ir Maikla ģimene. Bet, ja vi;ni tā turpinās, es nezinu cik ilgi Estate to pieļaus.

    Viņi bez Maikla nav nekas. Pēdējos gadus grupā The Jacksons Maikls viņus bija bīdijis un  labojis viņu kļudas. Izskatās, ka bez Maikls viņi neko normāli nevar noorganizēt tā, lai visi tiešām būtu apmierināti un, lai tas būtu taisnīgi. Maikls bija tas, kurš bija skatījies uz lietām arī no citiem skatu punktiem.

Michael Jackson Radio

  • Jul 18 2011 21:42
Forši te arī ir Maikla video klipi, tūres, intervijas, kā arī filmas. http://www.mjtunes.com/modules/xoopstube/ :)) + vēl ko tad skatīsimies Maikla dzimšanas dienā 29 augustā.:))
  • Leonardo Leonardo Jul 18 2011 21:57
    ĀĀĀ man ir idejas par filmām šeit ir links http://www.moviesdatacenter.com/search.php?query=michael+jackson&channel=all-channels&order=&page=1   :))

Michael Jackson 7even

  • Jun 28 2011 20:30
Vai kaadam ir MJ albuums 7even;)
  • Kintija Kintija Jul  3 2011 18:20
    Jā,es arī mazliet biju pārsteigta par tādu dziesmu,jo viņam visas dziesmas savādāka stila, bet man patīk. Tiešām,Maikla dziesmas laikam nevar nepatikt!;)
http://www.mjtunes.com/michael-jackson-r… 
  • Lāsma Vekmane-Bukolde Lāsma Vekmane-Bukolde Jun 29 2011 23:46
    labs radio. Kādreiz dažreiz pati paklausos:) vienīgais, ja nelaiž remiksus. Tie gan man nepatīk.