AllFriends Studio

Share

AllFriends studio

AllFriends Studio ir fotostudija, kas piedāvā plašas iespējas. Studija atrodas Ziepniekkalnā un ir ērti pieejama gan ar mašīnu, gan sabiedrisko transportu. Studijas telpas ir piemērotas gan individuālām fotosesijām, gan ģimenes un draugu lokā. Fotostudijā ir iespējams radīt dažāda žanra fotogrāfijas – portretus, reklāmas foto, produktu foto, modes foto, kailfoto un cita veida fotogrāfijas. Studija ir veidota tā, lai gan fotogrāfs, gan modelis šeit justos pēc iespējas ērtāk un mājīgāk. 

Studijas daļa


Fotostudija ir aprīkota ar iekaramo fonu sistēmu, kurā dažu sekunžu laikā ir iespējams nomainīt fonu no balta un melnu, atkarībā no fotogrāfa vai klienta vēlmēm. Baltās krāsas fonu visbiežāk izmanto reklāmas fotogrāfijas nolūkiem, bet melnās krāsas fonu – mākslas fotogrāfiju un portretu veidošanā. Tā kā studijā ir pieejami arī dažādi filtri, tad studijas vienkrāsaino fonu var padarīt krāsainu ar šo filtru palīdzību. Fotostudija ir aprīkota ar vairākām zibspuldzēm, kuras tiek vadītas no fotogrāfa kameras. 

Fotogrāfs

Pie mums Tev būs iespēja sadarboties ar profesionālu fotogrāfu Igoru Dubakovu. Mūsu fotogrāfs Tev palīdzēs gan izdomāt kādu labu un interesantu stāstu, gan palīdzēs un pastāstīs, kā labāk izturēties kameras priekšā, lai iegūtu tādas bildes, par kurām vienmēr esi sapņojusi.

Atpūtas zona


Ja pirms fotosesijas ir pārņēmis neliels satraukums, tad droši varēsiet atpūsties studijas ērtajā dīvānā, malkojot kādu tēju vai kafiju un apspriežoties ar fotogrāfu par plānotajām darbībām. Tāpat arī dīvānā varēs atpūsties jūsu līdzpaņemtais draugs vai draudzene, ja uz fotosesiju neieradīsies viens, bet ar kādu atbalstītāju. Lai draugam nekļūtu garlaicīgi, kamēr Tu nodosies pozēšanas mākslai, būsim sagādājuši dažādus žurnālus, ko palasīt, vai arī varēs noskatīties kādu filmu, jo studijā ir pieejams arī televizors ar kabeļtelevīziju. Tāpat arī mūsu mājīgajā atpūtas stūrīti varēsi atpūsties pēc fotosesijas, kopā ar fotogrāfu apskatot iegūtās fotogrāfijas un izvēloties, kuras no tām Tu vēlies iegūt arī apstrādātas.

Dators ar WiFi

Ja aptrūksies idejas bildēm vai arī ja vēlēsies fotogrāfam parādīt tieši to attēlu, kas Tev patīk un kādu arī Tu vēlētos iegūt, varēsi izmantot studijā esošo portatīvo datoru ar bezmaksas WiFi.

Virtuve

Ja būsi ieradies pie mums uz ilgāku laiku, Tev nebūs jāuztraucas par to, ka būs jāpaliek neēdušam, jo Tev būs pieejama virtuves daļa, kur varēsi sev pagatavot kādu maltīti vai uztaisīt kādu siltu dzērienu.

Mūzika

Lai vislabāk atbrīvotos kameras priekšā un iegūtu vislabākās bildes, reizēm palīdz tieši Tava mīļākā mūzika, tāpēc droši vari ņemt līdzi to savā Flash atmiņā, ko varēs pievienot studijā esošajam televizoram.

Vannas istaba

Ja būsi nolēmusi, ka vēlēsies interesantākas un krāšņākas fotosesijas, izmantojot ne tikai make-up, bet arī ķermeņa apgleznošanu jeb body-art, tad droši varēsi izmantot pieejamo vannas istabu ar dušu.

Autostāvvieta

Lai ierodoties studijā nebūtu jāuztraucas par automašīnas novietošanu, pie pašās fotostudijas ieejas atrodas bezmaksas autostāvvieta vairākām automašīnām un 50 m attālumā atrodas maksas apsargājama autostāvvieta.