Armands Bravackis

Last seen

Apr 12 23:41 from a mobile version

Life goes on.. What do I fear? I fear stagnation an lack of progress. I fear never reaching...
  • Jelgava, Prīkuļi
  • Ēku tehniskais pārzinis SIA Alpex - ēku apkalpe, avārijas dienests, remontdarbi. www.alpex.lv http://www.draugiem.lv/miesniekijuniors/
  • RCK koledža - būvniecības fakultāte - Būvdarbu vadītājs RCK prof-vidusskola - Būvtehniķis Prīkuļu pamatskola
  • "Do not pray for an easy life, pray for the strenght to endure a difficult one." Bruce Lee Iet uz saviem mērķiem. Ir mērķis, ir varianti.. In Hard work I trust Moto Hornet'e Mest pa robiem Dažādi dzelži Bleķis arī patīk Regbijs Snovbords Dažāda mūzika - atkarīgs no noskaņojuma, laikapstākļiem, nodarbošanās. Roks, Metāls, Alternative Adrenalīns, ātrums, izklaides, atpūta brīvā dabā, medības, meitenes. Push the limits
  • http://www.draugiem.lv/miesniekijuniors/ Dari ar sirdi nevis muskuļiem.. Some people want it to happen, some wish it would happen, and others make it happen. Pain is just weakness leaving the body No rest is worth anything, except the rest that is earned Pain is temporary, pride is forever 92% of the teenage population has moved on to rap. If you are in the remaining 8% that stayed with rock and/or metal, put this into your profile. Let's banish the dumbfucks together

Latest friends

View all (337)

Jānis
Jancis
Daugavpils
(32)
Oksana
oxiss
Perku Suniti Cihua-hua:)
(36)
Artūrs
Ventspils
(30)
Dace
Dacìte...
Rīga
(38)

Talk