Bērni Vide Ģimene

Share

Plānotie projekti

1. Karjeras dienas Liepājas bērnu namā (Labraga iela). Karjeras dienas ietvaros katru nedēļu vai katru otro nedēļu uz bērnu namu nāks kāds cilvēks ar interesantu profesiju vai hobiju un dalīsies ar jauniešiem savā pieredzē un darba specifikā, ļaujot klātienē ieskatīties šīs profesijas vai hobija interesantākajās šķautnēs. Ja jauniešiem būs interese, tad viņiem būs iespēja jau pāriet pie praktiskās puses - piem., piedalotos fotoplenērā, iemācoties spēlēt kādu mūzikas instrumentu, iemēģinot roku futbola tiesāšanā utt.. Mūsuprāt ir svarīgi, lai jaunieši atklātu savu talantu un uzzinātu, ko vēlas darīt nākotnē - tādējādi viņiem jau būtu iespējams šobrīd attīstīt šo talantu un uzsākot studijas vai karjeru būs spēcīgiem darba tirgus dalībniekiem. Tam visam arī ir otra mazāk nopietnā puse - jauniešiem vienkārši būs iespēja pavadīt interesanti laiku, piedalīties diskusijās, iepazīties vienam ar otru labāk un strādāt komandā.
Projekta izmaksas : Ls 50/mēn. (pārsvarā materiālu iegāde, cepumi, tēja).

2. Fotoplenērs "Ģimene Mīlestība Darbs". Fotoplenērs ir paredzēts kā papildinājums karjeras dienai, kurā būs iespēja piedalīties visiem jauniešiem, kuri izrādīs interesi par fotogrāfēšanu pēc tam, kad fotogrāfs Jānis Vecbrālis būs izstāstījis karjeras dienās par savu darbu/hobiju.
Projekta izmaksas : Ls 50 par tehnikas nomu (ja neizdodies aizņemties tehniku bez maksas)

3. Fotoizstāde "Ģimene Mīlestība Darbs. Izstādē būs apskatāmas tās fotogrāfijas, kuras taps fotoplenēra laikā. Fotogrāfijas tiks drukātas uz kanvas un pēc izstādes/-ēm tiks izsolītas labdarības pasākumā. Pasākumā iegūtos līdzekļus ir plānots izmantot gan citiem biedrības projektiem, gan arī lai apbalvotu ar fototehniku labākos jaunos fotogrāfus.
Projekta izmaksas : Ls 320

4. Futbola laukuma labiekārtošana bērnu nama teritorijā (Liepājā, Labraga ielā). Paākuma laikā ir plānots kopā ar bērnu nama jauniešiem atjaunot veco futbola laukumu, uzstādot jaunus vārtus. Pēc vārtu uzstādīšanas plānota futbola spēle un pikniks.
Projekta izmaksas : Ls 300

Citi plānotie darbi apskatāmi mūsu mājaslapā : http://www.berni-vide-gimene.lv/p/planot…