Tikšanās vieta sievietēm ap un pēc 40...

Official page
Share

Metodika, kas atdzīvinās pat vīru!

gal_269365767_middle

Svetlanas Jermakovas metodika „Netraucē viņam tevī iemīlēties. Metodika, kas atdzīvinās pat vīru” (elektroniskā formātā), kas  jau ir pieejama arī latviešu valodā, sniedz daudz vērtīgu padomu ne tikai par šo tēmu vien. 

Metodikā ir vienkārši, izpildāmi noteikumi, padomi un vairākas atsauksmes-rezultāti no 100 reālām, brīvprātīgajām sievietēm, kurus viņas ieguva, izmantojot šo metodiku. Tas nav romāns, ko izlasot aizmirsīsim. Tas ir reālu darbību-padomu apkopojums, kurus izmantojot, iespējams tai pašā vai tuvākajās dienās, jutīsi vai redzēsi rezultātus.

Šie padomi noderēs vienmēr un katrai. Tie neļaus tev aizmirst, ka esi Sieviete un, ka tava otra pusīte ir Vīrietis. Un nav svarīgi vai tu esi sieva, kura nodzīvojusi laulībā jau 30 gadus vai jauna 16-gadīga meitene, kura vēlas savu pirmo mīlestību noturēt pēc iespējas ilgāk ne tikai savā atmiņā, bet arī dzīvē – šī metodika ir domāta sievietēm, kas vēlas būt neaizmirstamas, liktenīgās un tādas, kuras neviens nekrāpj un nepamet.

Lai iepazītos ar metodiku un tās autori, lai saņemtu informāciju un padomus par dzīvi, attiecībām un mīlestību, tev ir iespēja parakstīties uz jaunumiem

Šeit nedaudz par grāmatas autori, viņas dzīvi, ģimeni un priekšstatiem.

************************