Kokosriekstu eļļa

Share

Mazuļiem

txt_74301_


Kokosriekstu eļļa ir ideāla zīdaiņu aprūpei un bērna ādas kopšanai.

Svaigi spiestā kokosriekstu eļļa ir 100% dabisks produkts ar ļoti vieglu aromātu. Kokosriekstu eļļa nav alerģiska. Kokosriekstu eļļa ir vislabākais dabiskais ādas mitrinātājs. Šī eļļa atšķiras no citām augu eļļām ar augstu bioloģisku aktivitāti, līdz ar to tā ļoti labi un ātri uzsūcas ādā, padarot to par neparasti mīkstu, tā mitrina, aizsargā un izlīdzina ādu. Kokosriekstu eļļas konsistence ir ļoti viegla, tāpēc ātri iesūcas ādā.

Kokosriekstu eļļa ideāli piemērota kā veselas ādas ikdienas aprūpei tā arī jūtīgai, sakairinātai un sausai ādai. Neticami, taču pat ļoti maiga un jūtīga āda atsaucas uz šo eļļu tikai ar patīkamām izjūtām. Tai piemīt antibakteriālas un pretiekaisumu īpašības, tā mazina apsārtumus un pat dziedē.

txt_74312_
Mēs visas, kas kaut reizi savā dzīvē esam saskārušās ar tikko dzimuša mazuļa ādiņu, zinām, cik tā ir maiga, jūtīga un daudzkārt arī pirmās nedēļas - sausa. Tik pat labi zinām, cik neadekvāti dārgi ir visi zīdaiņiem paredzētie krēmi un citi līdzekļi. To visu var aizvietot ar vienu - kokosriekstu eļļu. To jāpievieno vannošanās ūdenim, ja ādiņa tomēr ir sausa, tad var ieziest zīdainīti ar eļļu. Ādiņa bērnam būs samtaini mīksta, turklāt tas veicinās arī bērna matu augšanu. Noteikti izmantojiet kokosriekstu eļļu masāžām.