♥ Domu graudi.. ♥

Share

drūmāka tēmiņa

  • Sep  8 2013 20:59
ko darīt šķirtajai sievai,lai nokārtotu bērniem apgādnieka pensiju,bet mirušā radi neatdod miršanas apliecību!?!?
 Bieži vien cilvēki "nolaižas" līdz sava tuvākā līmenim, lai viņu nesāpinātu.
 Piemēram, ja vīrs dzer arī sieva sāk darīt to pašu. Nezinu, varbūt piemērs nav tas labākais, bet doma, cerams, saprotama. Vai tas ir pareizi?
  • Aelita Aelita Mar 27 2013 21:57
    Es piekrītu! Bet ja tu dari visu lai palīdzētu, taču cilvēks saka :"jā es zinu , paldies tev", taču turpinā ik pa brīdim dara to pašu!!! Kad pajautā, kāpēc to dara? Atbilde-NEZINU, tā sanāca......:( un nemaz nenožēlo, bet saka ka nožēlo un atkal pēc laikā -tas pats, kā ritenī!!! Atliek vienīgi pasūtīt....:@ :(

Kāpēc.....

  • Jan 19 2013 15:41
Kāpēc mēs klausām un iespaidojamies apkārtējos un savos draugos pie divu cilvēku strīdiem?Vai mums ir jādzīvo kopā ar draugiem vai paziņām? Jāieklausās ko viņi iesaka darīt,ka cilvēki nemainās?Kāpēc mēs neieklausāmies savā sirdsbalsī?
  • Frype user Frype user Apr 14 2013 20:52
    (iloveyou)
Купила бабка в магазине галоши, а коробку ей не дали. Нести не в чем. Заходит она в аптеку и говороит провизору: "Доченька, зайка, дай мне пожалуйста какую ни на есть коробочку". Та без всякой задней мысли дает ей коробку, а на ней написано:"1000 презервативов". Едет бабка в автобусе с коробкой под мышкой.
Read more
Муж с женой договорились вместо "Давай займёмся любовью" говорить "Давай попечатаем на машинке", чтобы дети не поняли. Муж приходит к жене на кухню и говорит: - Дорогая, давай попечатаем на машинке? Жена: - Давай, только я сейчас посуду домою, и иду, а ты пока иди настраивай машинку. Прошло 5 минут.
Read more