DreamTrips

Share

Par Dream Trips

DreamTrips ir Tūroperatora „WorldVentures", kurš atrodas  ASV pārstāvju realizēts projekts, kura mērķis ir Latvijas iedzīvotājiem piedāvāt vislabākās ceļojumu paketes par garantēti viszemākajām cenām. DreamTrips zīmos ir viena no zīmola WorldVentures sastāvdaļām.

Mūsu, kā pārstāvju galvenais uzdevums ir sniegt Jums trīs galvenās iespējas:
1.Ceļot par ekonomiski izdevīgām cenām Jums ērtā laikā
2.Ja esat arī aktīvs cilvēks, gūt peļņu no ceļošanas
3.Sakrāt līdzekļus savam nākošajam sapņu ceļojumam

Worldventures galvenie sadarbības partneri ir tādas kompānijas kā Virgin, Iberostar, Delta American Airlines, SAS, Hilton un daudzas citas. Kopā šo kompāniju klāsts nodrošina vairāk kā 2000 aktuālus ceļojumu piedāvājumus visā pasaulē, kā arī iespēju rezervēt vismaz 250 000 viesnīcas un apartamentus.
Uzņēmums „WorlVentues” ir dibināts 2005.gadā, ASV, tās peļņa 2012.gadā sastāda 150 milj. USD. un šobrīd uzņēmums ir uzskatāms par vienu no vadošajiem tūroperatoriem ASV.

Uzņēmuma kvalitātes standartus apliecina virkne starptautiski iegūtas atzinības balvas, t.sk. uzņēmums ir atzīts par vienu no TOP 100 tiešās tirdzniecības uzņēmumiem.Starptautiskā auditorfirma Erns&Young uzņēmumam ir piešķīrusi vienu no prestižākajām balvām- „Gada uzņēmējs”. Uzņēmuma grupas dalībnieks, kompānija Rovia, 2012.gadā kļuva par prestižās balvas „World Travel Awards 2012” ieguvēju.
Uzņēmuma darbība norisinās 25 dalībvalstīs un šobrīd, kā ceļotāja kluba biedri, ir vairāk nekā 1 milj. dalībnieku.

Lai nodrošinātu garantēto pakalpojumu pieejamību un citus bonusus, kā arī attīstītu aktīvās ceļošanas veidus, uzņēmums ir izveidojis kluba biedru sistēmu, kura ļauj darīt trīs lietas:

1.Ceļot par ekonomiski izdevīgām cenām
2.Gūt peļņu no ceļošanas
3.Sakrāt līdzekļus savam sapņu ceļojumam

Šobrīd Latvijā ir aktīvi aptuveni 450 kluba biedri, kuri ceļo paši, kā arī piedāvā ceļošanas iespējas saviem ģimenes locekļiem un draugiem.