Dress Code

Share

PASŪTĪŠANAS NOTEIKUMI

Mīlie draugi!!;)

Te mēs aprakstīsim mūsu sadarbības nosācījumus! LIELS PALDIES tiem, kuri vispirms iepazīsies ar šo informāciju!

I. Lai veiktu pasūtījumu, Jums, jāuzraksta mums vēstule, norādot vēlamo preci, krāsu, izmēru un skaitu. Ja esat izlēmuši, ka gribat pasūtīt - norādiet arī savu telefona Nr.

Pēc kā Jūsu pasūtījums tiks apstrādāts.

II. Ņemot vērā to, ka sadarbojāmies ar Dress Code pārstāvjiem Ukrainā, tad visas preces ir uz pasūtījumu un no Ukrainas preces nāk oficiāli no 10 līdz 14 dienām. Katram no Jums izsūtīsim sūtījuma kodu, pēc kura varēsiet izsekot sava pasūtījuma ceļu līdz Jums! Pasūtījums Jums tiks nosūtīts diennakts laikā pēc preces saņemšanas, ar pasta vai pasta stacijas starpniecību (pasta izdevumus pa Latviju ir jāsedz Jums).

III.Kad tiek gūts apstiprinājums par Jūsu pasūtītas preces esamību Ukrainā - Jums ir javeic 50% iemaksa no pasūtījuma vērtības, pēc tā, kad prece ir Latvijā ir jāveic maksājuma otrā daļa.

IV.Ja rodas jautājumi droši rakstiet mums, atbildēsim katram pēc iespējas ātri!

V.PALDIES Jums par uzmanību un par to, ka esat ar mums!!! Mēs noteikti centīsimies veltīt Jums maksimums uzmanības!!!

P.S. Lūdzu pievērsiet uzmanību!!!

Preču piegādātāji izmanto daudz dažādas iespējas un paņēmienus, lai precei paradītu labvēlīgāku izskatu - tiek izmantoti dažādi gaismas efekti, bildējot preci; prece ir perfekti izgludināta un skaisti salikta.

Tāpēc jau saņemtā prece var nedaudz atšķirties, piemēram, krāsas spilgtums (būt lielākā vai mazākā mērā atšķirīgiem pēc spilgtuma nekā bildē), pēc faktūras ( dažādi audumi vienādā krāsā var izskatīties dažādi).

Obligāti ņemiet vērā šos noteikumus pasūtot preci, jo tas nav reāls veikals un PRECES atpakaļ NETIEK pieņemtās.
 

Paldies no visas mūsu DRESS CODE komandas!(flag:lv)

txt_279775_uber