FitSpot

Share

Par mums

FitSpot ir jauns, unikāls projekts, kas ļaus īpaši izveid­otā online platformā sekot līdz treniņu un uzturu plānam, saņemt tiešsaites trenera konsultācijas.
Atbrīvojies no nevajadzīgiem papīru kalniem un pārnes savus treniņus elektroniski.

PROJEKTA PRIEKŠROCĪBAS

VIENS ABONEMENTS – VAIRĀKI LIETOTĀJI
Iegādājoties Premium vari savā profilā pievienot līdz pieciem lietotājiem.
EKONOMĒ LAIKU UN NAUDU
Nepārmaksā trenerim un plāno savus treniņus, izejot tikai un vienīgi no personīgās aizņemtības
SPORTO JEBKURĀ VIETĀ, JEBKURĀ LAIKĀ
Lai kur tu atrastos, tu vari plānot savus treniņus un uztura programmu. Viss, kas tev ir nepieciešams ir dators vai mobilais telefons
REDIĢĒ PLĀNUS PĒC SAVĀM VAJADZĪBĀM
Vari izveidot pats savus uztura/treniņu plānus vai iegādāties jau gatavus un pielāgot tos savām vajadzībām

Neatkarīgi no tava sagatavotības līmeņa, esi iesācējs vai jau profesionāls sportists. Sporta zālē neesi bijis jau gadiem ilgi vai tieši pretēji- uzskati to par savām otrajām mājām. FitSpot palīdzēs tieši Tev sasniegt vairāk – mūsu platformā Tu vari ielādēt jau savus pašreizējos uztura un treniņu plānus vai atkarībā no saviem mērķiem, iegādāties tos pie mums no labākajiem treneriem.
Ja nevēlies apmeklēt sporta zāli, taču vēlies būt labā formā, arī tam mums ir risinājums – vari iegādāties mājas treniņu programmas.
FitSpot ir profesionāļu komanda, kura gatava Tev palīdzēt jebkurā vietā, jebkurā laikā, neatkarīgi no tā, kurā pasaules vietā Tu atrodies.
Mēs esam izstrādājuši platformu, kas palīdzēs Tev izskatīties un justies uz visiem 100%, Tu jebkurā brīdī varēsi apskatīt, kā uzlabojusies Tava fiziskā forma, sekot līdz tam, kādu svaru izmanto treniņos, pateicoties statistikas iespējām FitSpot.lv mājas lapā.
Tev vairs nevajadzēs tērēt simtiem eiro personīgajam trenerim, jo pie mums tu vari apskatīt vairāk nekā 500 video, ar pareizu vingrinājumu izpildes tehniku.