www.fotobildes.lv

Share

Fotogrāfijas no fotofilmām

Fotogrāfijas no krāsu un melnbaltām fotofilmām!


STILĪGI
Līdz ar pasaulīgo modi mainās arī fotografēšanas mode un atdzimst filmu fotokameras. Fotografēšanas process ir "piņķerīgāks", prasa vairāk rūpību un precizitāti. Tā kā nav iespējas uzņemto kadru vizuāli novērtēt, fotogrāfam jākontrolē foto kameras uzstādījumi un iespējamās korekcijas jāveic balstoties uz savu pieredzi. 60os līdz 90os gados ražotās filmu fotokameras ir aprīkotas ar dažādām ekspozīcijas mērīšanas sistēmām, kuras dod iespēju uzņemt kadru pietiekoši precīzi. Daudziem "vintage" objektīviem pretgaismā vai sāngaismā ir novērojamas interesantas tonalitātes un gaismu spēles!

VĒSTURISKI
Tiem, kuriem ir saglabājušies foto filmu arhīvi, tos var gan digitalizēt, gan arī izgatavot fotogrāfijas. Pasaulē novērojama šī pakalpojuma cenu celšanās, kas izskaidrojama ar specifiska aprīkojuma un manuālas kontroles nepieciešamību.

REZULTĀTS
Mūsu fotolaboratorija ir aprīkota ar programmu DIGITAL ACE, kura digitāli retušē un noņem sīkus skrāpējumus un putekļus. No fotofilmām izgatavotajām fotogrāfijām ir patīkama, filmām raksturīga tonalitāte, kā arī pustoņu bagātība.



"You Press the Button, We Do the Rest."

George Eastmen