Glamorous

Share

Noteikumi un nosacījumi

txt_118338_
 ĪSUMā

Lūdzu, pirms pasūtijuma veikšanas  iepazīties ar visiem noteikumiem ,lai nesanāk domstarpības  un    pārpratumi. ‘.Uz vietas  mums nekas nav.Jūsu prece tiek piegādāta, pēc rēķina apmaksas.Piegādes termiņš ir 2-4nedēļās . Izvēloties preces no mūsu klāsta Jūs piekrītat visiem pasūtīšanas noteikumiem.

Pasūtīšanas noteikumi .

Visas preces ir ierobežotā daudzumā.Pēc pasūtijuma saņemšanas, mēs nosūtīsim aptiprinājuma vēstuli kurā paziņosim vai prece ir noliktavā.

Kārtīgi izmēri apkārtmērus (krūts apkārtmērs, viduklis, gurni cm un Jūsu augums)

Pasūtijuma pieteikšanas  kārtība: Izvēlies  ko vēlies un raksti mums vēstulē

1.Iekopē preces linku

2.Pievieno piegades adresi (Vārda, Uzvārds,adresi)

3.E-pasta adresi

4.Telefona numuru;

Ja ir kas neskaidrs vai  ir jautajumi, droši sazinies  ar mums!

Ja preces piegādes laiks aizkavējas līdz 40 dienām, kā arī prece nezināmu iemeslu dēļ nav piegādāta klientam, automātiski klientam tiek atgriezta pilna iemaksātā nauda!Gadījumos, kad prece aizkavējas mazāk par 40 dienām, nauda netiek atgriezta kamēr nav pagājušas šīs 40 dienas.

Kā apmaksāt pasūtijumu?

Pēc pasūtījuma saņemšanas  mēs nosūtīsim Jums kopējo summu un rekvizītus, uz kuriem būs jānosūta pilnā apmērā norādītā summa, pēc kura apmaksas, Jums tiks izsūtīta prece.

2. Ja tādu vai citādu iemeslu dēļ tomēr vēlaties atgriezt preci, mēs uzskatām to par saistību vienpusēju pārtraukšanu un atgriežam tikai 50% no preces pamatsummas, pasta izdevumus neatgriežam! (PTAL 3.pants 7.punkts)

3. Atgriežamā prece ir jāizsūta 3 dienu laikā no tās saņemšanas brīža. Pretējā gadījumā prece netiek pieņemta atgriešanai un tiek uzskatīta par lietotu.

** Latvijas Pasta  un Pasta Sta*** Latvijas Pasta  un Pasta Stacijas pārsūtīšanas izmaksas (neatkarīgi no pasūtīto preču daudzuma) sākot ar 1.martu ir + 2,49 Ls

Iepērkotiesvirs 50.00 Lspiegāde Latvijas robežās ir bezmaksas.

BEZMAKSAS PIEGāDE : Jūrmalā


P.S   Lūdzupievērst uzmanību!!!

Ražotājs izmanto visas iespējaslai preci parādītu no labākas pusestiek izmantots speciāls apgaismojums u.c.

Tādēļ saņemtās preces krāsas (tonisvar nedaudz atšķirties no bildē redzamajam