Absolūta grāmatplaukts

Share

Virtuālais grāmatu klubs

Virtuālais grāmatu klubs ir vieta, kur ērti ārpus laika un telpas ierobežojumiem var satikties visi grāmatu cienītāji. Te - draugiem.lv lapā - un blogā http://vertigagramata.blogspot.com/ runājam par un ap izlasīto. Jums nav ne noteiktā laikā jāierodas iepriekš norunātā vietā, ne vienmēr jāpiedalās konkrētās grāmatas lasīšanā... Tāpat, jūs brīvi varat ierosināt kāda literāra darba lasīšanu, sūtot vēstuli Virtuālā grāmatu kluba administrācijai draugiem.lv lapā. Lapas labajā pusē vienmēr būs redzams paziņojums par to, kāda grāmata tiks lasīta nākamā, bet informāciju par šobrīd lasāmo darbu atradīsiet kreisajā izvēlnē, sadaļā 'šobrīd lasām'.

Tomēr - mums padomā ir arī tikšanās klātienē, ko laiku pa laikam organizēsim Virtuālā grāmatu kluba dalībniekiem. Varbūt tas būs tējas baudīšanas vakars kādā mājas restorānā, varbūt pat nometne nedēļas nogalei... Bet pagaidām sīkākas ziņas paturēsim noslēpumā intrigai. Aktīvākajiem Virtuālā grāmatu kluba dalībniekiem laiku pa laikam tiks arī pa pārsteigumam - kādai dāvanai no mums.

Klubs ir atvērts ikvienam interesentam, taču par rupjību, aizskaršanu, kluba informācijas plūsmas, tostarp, komentāru, izmantošanu spama izvietošanai vai personiskā biznesa reklāmai, kā arī par citu no ētiskā un morāles viedokļa neatbilstošu rīcību, jebkuram lietotājam var tikt ierobežota pieeja grāmatu kluba virtuālajai telpai.