SIA INTAR-SIJA

Share

SIA INTAR-SIJA

Uzņēmuma preču piedāvājuma klāstā ir vairāk kā 100 sugu un veidu dabīgie un modificētie daudzslāņu nažfinieri, kā arī masīvkoka dēļi, kas piemēroti dažādu koka izstrādājumu izgatavošanai.

SIA "INTAR-SIJA” sadarbojas ar labākajiem Eiropas mēbeļu un durvju plātņu ražotājiem. Mēs piedāvājam Sauerland Spanplatte durvju un paneļu pildījumiem rorskaidu plātnes, līmētās koka plātnes, kā arī finierētas MDF un DSP plātnes.

Viens no mūsu galvenajiem industriālo līmju piegādātājiem ir vācu firma Klebchemie M.G.Becker GmbH&Co.kg ar preču zīmi Kleiberit. Šīs firmas ražotās līmes nodrošina augstu kvalitāti un sniedz neierobežotas iespējas dažādu materiālu salīmēšanai kokapstrādē, galdniecībā, restaurācijas darbos, dārza mēbeļu un industriālajā ražošanā, u.c. Sortimentā ūdens bāzes dispersijas līmes (PVA), poliuretāna līmes (PUR), sveķu, termokūstošās, montāžas, parketa un kontaktlīmes. 

Esam uzsākuši sadarbību arī ar vienu no Eiropas vadošajiem celtniecības līmju ražotājiem DL-Chemicals. Ražotājs izceļas ar jaunāko tehnoloģiju izmantošanu un plašo produktu klāstu, kas ļauj atrast vispiemērotāko risinājumu Jūsu problēmai. Piedāvājumā MS Polimēru līmes un hermētiķi, montāžas un parketa līmes, silikoni, akrili, montāžas putas un ugunsdrošie produkti.

Spāņu firmas Industrias Quimicas IRIS, S.A. apdares lakas un krāsas nodrošina lielisku kvalitāti mēbeļu, durvju, kāpņu un citu koksnes materiālu apdarē. Mūsu klāstā poliuretāna, ūdens bāzes, akrila lakas un poliestera lakas ar 100% spīdumu.

Tāpat sadarbojoties ar vadošajiem augstvērtīgas durvju furnitūras ražotājiem kā SFS intec un Deventer, piedāvājumā unikāla modernā dizaina eņģes, ieurbjamās pirkstiņeņģes un blīvgumijas logiem un durvīm.