Interjera Dizaina Pakalpojumi

Official page
Share

Komrctelpu dizains

Komerctelpu Dizains

Interjera dizaina pakalpojumi un to piedāvājumi iekļauj arī komerctelpu dizainu. Komerctelpu dizains nedaudz atšķiras no dzīvojamo telpu dizaina, lielāku uzmanību pievēršot telpu funkcionālajam pielietojumam.

Komerciālais dizains ir praktisks un lakonisks. Šādam dizainam ir jābūt viegli uztveramam un intuitīvi saprotamam dažādu vecumu, tautību un dzimumu apmeklētājiem.

Lai pareizi izstrādātu komerciālo dizainu, ir jāpēta cilvēku uzvedības ieradumi un jāspēj modelēt iespējamie rīcības varianti. Protams, bez atbilstošas interjera dizainera izglītības neiztikt, jo šķietami vienkāršs uzdevums prasīs padziļinātu kvalifikāciju un pieredzi.

Izstrādājot komerctelpu dizainu mūsu speciālisti ļoti uzmanīgi izvērtē telpas iekārtojuma potenciālo ietekmi uz klienta uzvedību.

Tiek ņemti vērā šādi faktori:
  • Kā klients ierodas telpā?
  • Cik ātri orientējās tajā?
  • Kādi apstākļi radītu klientā pozitīvas emocijas?
  • Vai iesoējams ātri un netraucēti apkalpot klientu?
Šādi izpētot un modelējot apmeklētaju potenciālo reakciju, iespējams radīt apstākļus klientu produktīvai apkalpošanai, tādējādi veicinot veiksmīgu apmeklējuma pieredzi un palielinot uzņēmuma ienākumus.
Veiksmīgs telpas interjers, veidojas starp interjera dizaineri un pasūtītāju, abu kopīga darba rezultātā, attīstot drosmīgas un radošas idejas. Mūsu pieredze rāda, ka ļoti bieži pasūtītājam ir skaidra vīzija par to kādam vajadzētu izskatīties plānotajam projektam, taču, lai tas iegūtu pabeigta un rūpīgi izstrādāta projekta izskatu, nereti nepieciešams dizainera pieskāriens ar "burvju nūjiņu".

Strādājot pie neskaitāmiem projektiem, dizaineris jau iepriekš ir saskāries ar kļūdām, kas potenciāli skaistu projektu var sabojāt līdz nepazīšanai, un prot izvairīties no tām jau pašā sākumā. Protams, mēdz gadīties arī otrādi, kad šķietami nelabojams projekts tiek glābts pamainot tikai dažas detaļas!

Lai uzzinātu vairāk par to, kas ir Komerctelpu dizains apmeklē mūsu mājas lapu.


Noskaties arī YouTube video:

Interjera Dizains - Interjera Projektu Izstrāde Un Pakalpojumi


#interjeradizains​ #dzīvojamotelpuinterjeradizains​ #privātaisinterjeradizains​