Kosmētiķe Vita Judko

Official page
Share

Skābekļa procedūras sejai

Skābekļa procedūras sejai ir inovatīvs un efektīvs veids, kā atjaunot un atdzīvināt ādu. Piegādājot skābekli tieši uz ādas virsmas, šīs procedūras var palīdzēt samazināt smalko līniju un grumbu parādīšanos, uzlabot ādas toni un tekstūru, kā arī piešķirt ādai mirdzošu un jauneklīgu mirdzumu.

Viena no galvenajām skābekļa aerosola ārstēšanas priekšrocībām ir tās spēja piesātināt ādu ar skābekli. Tas ir svarīgi, jo, mums novecojot, mūsu ādas spēja absorbēt un aizturēt skābekli samazinās, kā rezultātā āda var izskatīties blāva, nogurusi. Skābekļa izsmidzināšanas procedūras palīdz piesātināt ādu ar skābekli, veicinot jaunu šūnu augšanu un kolagēna ražošanu, kas ir proteīns, kas piešķir ādai elastību. Tas var palīdzēt uzlabot ādas vispārējo izskatu un veselību.

Vēl viens skābekļa aerosola ārstēšanas ieguvums ir tas, ka tā var palīdzēt samazināt smalko līniju un grumbu parādīšanos. Tas ir tāpēc, ka skābeklis palīdz piepildīt ādu, padarot grumbas un smalkās līnijas mazāk pamanāmas. Turklāt skābekļa aerosols var palīdzēt stimulēt elastīna ražošanu, kas palīdz nostiprināt un savilkt ādu.

Papildus Anti-Aging priekšrocībām, skābekļa aerosola apstrāde var palīdzēt uzlabot ādas kopējo tonusu un tekstūru. Tas ir tāpēc, ka skābeklis palīdz uzlabot asins plūsmu un veicina jaunu šūnu augšanu, kas var palīdzēt izlīdzināt ādas toni un padarīt to gaišāku un mirdzošāku.

Vēl viens skābekļa aerosola ārstēšanas ieguvums ir tas, ka tas var palīdzēt samazināt ādas apsārtumu un iekaisumu. Ir zināms, ka skābeklim piemīt pretiekaisuma īpašības, kas var palīdzēt nomierināt kairinātu ādu un mazināt apsārtumu. Tas var būt īpaši noderīgi tiem, kam ir jutīga āda vai tādi apstākļi kā rosacea.

Ārstēšana parasti ir neinvazīva un nesāpīga, un pēc tam nav nepieciešama dīkstāve. Viss process aizņem apmēram 30-60 minūtes, un jūs uzreiz varat redzēt rezultātus. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem, un rezultāti var būt ilgstoši.

Skābekļa procedūra sejai ir spēcīgs un efektīvs veids, kā atdzīvināt ādu, uzlabot tās tonusu un tekstūru, kā arī samazināt smalkās līnijas un grumbiņas. Regulāri veicot procedūras, jūs varat baudīt jauneklīgu, mirdzošu un atsvaidzinātu izskatu. Skābeklis ir dabisks, drošs un neinvazīvs, padarot to par lielisku izvēli ikvienam, kas vēlas uzlabot savas ādas veselību un izskatu.

Vairāk informācijas: