diennakts basketbola turnīrs Krastu mačs

Official page
Share

"Latvijas Dzelzceļš" spēka konkurss

Reģistrācija konkursam:

  1. No 16.jūlija līdz 11.augustam kļūstot par “Krastu mača” konta (@krastumacs) mikroblogošanas vietnes “Twitter” sekotāju un no sava profila veicot ierakstu “Piesakos @krastumacs Latvijas Dzelzceļa spēka tālmetienu konkursam!”.
  2. 16.augustā diennaktas basketbola turnīra “Krastu mačs” reģistrācijas teltī.

Katru pirmdienu, sākot no 21.jūlija līdz 11.augustam, nejaušā izlozē no iepriekšējā nedēļā reģistrējušamies pretendentiem tiks izlozēti desmit dalībnieki, kas iegūs tiesības piedalīties konkursā un cīnīties par galveno balvu. Pretendenti tiks izziņoti “Krastu mača” Twitter kontā, kā arī saņems turpmākās norādes par konkursa norises konkrēto laiku u.c. dalībai tajā nepieciešamo informāciju.


Katrs dalībnieks saņems dāvanu – īpašu T-kreklu ar “Krastu mača” simboliku.


Konkurss notiks 16. un 17.augustā vairākas atlases kārtas - ik pēc stundas jeb spēles pieci konkursa dalībnieki dosies laukumā, lai no tā centra līnijas trāpītu precīzu tālmetienu basketbola grozā. Ja konkursa dalībnieks nav ieradies viņam norādītajā laikā, viņš tiek diskvalificēts.

Konkursa norise:

  • pēc katras basketbola spēles pieci konkursa dalībnieki tiek uzaicināti laukumā;
  • katrs pretendents met vienu tālmetienu no laukuma centra;
  • visi dalībnieki, kas izpildījuši precīzu tālmetienu, kvalificējas finālam, kas notiks pirms pēdējās basketbola spēles 17.augustā plkst.14. Konkursantu vārdi un kontaktinformācija tiek fiksēti protokolā.
  • Finālā katrs dalībnieks izpilda vienu metienu. Ja metiens ir neprecīzs, dalībnieks no sacensībām izstājas, cīņu par balvu turpina precīzo tālmetienu izpildītāji.
  • Ja precīzus metienus izpilda vairāki pretendenti, konkurss turpinās līdz viena uzvarētāja noskaidrošanai.
  • Ja finālā neviens konkursants neizpilda precīzu metienu, konkurss noslēdzas bez uzvarētāja.

Konkursa uzvarētājs balvā saņems motorolleri.


Konkursā drīkst piedalīties ikviens diennakts basketbola turnīra “Krastu mačs” apmeklētājs, kā arī ikviens “Krastu mača” Twitter konta sekotājs, izņemot “Krastu mača” organizatorus.