LABDARIS.LV

Official page
Share

Par mums

Pašreizējā situācija sabiedrībā liek mums visiem meklēt veidu, kā atjaunot sociālo stabilitāti un drošību sev un saviem bērniem.

Biedrība „Sociāli nozīmīgu projektu centrs "VARONIS"” – tā ir organizācija, kas atbalsta un īsteno sociāli nozīmīgus projektus.

Mēs atbalstām fiziskas personas un organizācijas. Mūsu mērķis – rezultatīva sabiedrības sociālo problēmu risināšana. Mums nav politisku motīvu, savtīgu nolūku, mēs neatkarīgi paužam savu viedokli un nospraustos mērķus. Mūsu darbs – līdzekļu piešķiršana cilvēkiem, kuriem nepieciešama palīdzība, lai atrisinātu sociālās problēmas un pilnveidotos sabiedriskajā dzīvē.

Turklāt, mēs pievēršam lielu uzmanību katra mūsu projekta drošībai, stabilitātei un pārredzamībai. Katrs projekts tiek plānveidīgi izstrādāts, stingri uzraudzīts, analizēts, novērtēts un pēc individuālas programmas realizēts.

Mēs nelūdzam žēlastības dāvanas, mūsu darbības rezultātā resursi tiek vienmērīgi sadalīti maznodrošinātiem, trūcīgiem cilvēkiem, sabiedrības problēmu risināšanai, kā arī sabiedriskās dzīves apstākļu uzlabošanai. Ikviens no mums veido sabiedrību, kurā mēs šobrīd dzīvojam un no mums visiem ir atkarīga tās nākotne.

Biedrības „Sociāli nozīmīgu projektu centrs "VARONIS”" rezultatīvas darbības garants ir profesionāli organizēta dažādu nozaru speciālistu, ekspertu un administrācijas komanda. Mēs aicinām sadarboties ikvienu, kurš sniedz palīdzīgu roku trūcīgajiem, glābj neaizsargātos un atbalsta talantīgos. Tieši šāda rīcība cēlsirdīgu cilvēku padara atšķirīgu no bezjedzīga patērētāja. Tikai apvienojot spēkus mēs spēsim uzturēt stipru garu un tikumu. Mēs spēsim būt garīgi un morāli stipri tikai tad, ja apvienosimies savos centienos.

No filozofiski-ētiskā viedokļa varonis ir cilvēks, kurš izšķirīgā brīdī dara to, kas jādara cilvēku sabiedrības interesēs. Varonis ir tas, kurš dzīvo un domā ne vien par sevi, bet arī par apkārtējiem, mēģinot palīdzēt citiem savu iespēju robežās, kā atlīdzību pretī saņemot savu un sabiedrības labklājību.

Tātad mēs ikviens varam kļūt par varoni!