lieneflowers

Share

Par mums

Uzņēmums Liene flowers piedāvā augstas kvalitātes floristikas pakalpojumus visā Anglijā. Iecienītākās vietas - Warwickshire, Coventry, Lemington spa and the Midlands.

Piedāvājam savus pakalpojumus jebkurai dzīves situācijai, kad vēlamies ar ziediem izteikt savas jūtas un emocijas. Ziedi ir mana misija un hobijs, es mīlu cilvēkus un esmu laimīga, ka Dievs man ir devis floristes talantu, caur kuru varu darīt laimīgus citus, jebkurā dzīves situācijā iepriecinot ar ziediem.

20 gadu pieredze kā floristei ir ļāvusi iepazīt klientu un uzklausīt klienta īpašās vēlmes, tāpēc piedāvājam bezmaksas konsultāciju, ja plānojiet kāzas, kurā pie kafijas tases pārrunāsim ar klientu īpašās vēlmes Jūsu īpašajai dienai un varēsiet veikt pasūtījumu. Piedāvājam saskaņotu pilnu kāzu komplekso paketi, kurā ietilpst visi kāzām nepieciešamie ziedi, pušķi un dekori Jūsu kāzu dienai.

Katrs klients mums ir īpašs, tāpēc apkalpojam gan lielas, gan ne tik lielas kāzas un pie mums var pasūtīt arī tikai līgavas pušķi vai kādu no kāzu ziedu dekoriem.

Ļoti populārs pakalpojums pie mums ir nākamās dienas ziedu piegāde. Nākamās dienas ziedu piegādi šobrīd piedāvājam tikai Coventry robežās.

Jūsu kāzu paketi vai atsevišķus elementus kāzām lūdzam pasūtīt laicīgi. Vēlākais laiks, kad pasūtījums tiek pieņemts, ir 3 nedēļas pirms kāzu dienas. Ja vēlaties pasūtīt bezmaksas konsultācijas dienu vai veikt pasūtījumu, lūdzu, rakstiet uz e-pastu, zvaniet 07510355202, vai aizpildiet formu un es ar prieku Jums atbildēšu.

Ja kāds vēlas šādus pašus pakalpojumus Latvijā, tad iesaku sadraudzības mājas lapu http://www.ziedusalonsee.lv