Mandalu Pasaule

Share

Vienas dienas izbraucieni

MEŽA OGU FESTIVĀLS 2.jūlijā!

Rīts… tu pārvelc pāri sasildīto segu un iebužini degungalu spilvena dūnās, priekšā pašas saldākās miega stundas…mmmm 

Atveras durvis un tur vecmamma (lasīt mamma, tētis vai jebkurš, kuram pēc vecuma piederības ir lielāka teikšana) ar gumijas zābakiem vienā un lielo grozu otrā rokā! 

Ir neganti agrs un Tev jāiet ogot pirms zilos brīnumus no ķekariem nepagūst iekārot savā īpašumā kādi veiklāki un miegam mazāk uzticīgi pirksti:).

MEŽA OGU FESTIVĀLĀ viss ir brīvprātīgi, bet tikpat saldi kā bērnībā:) 

Respektējot darba dunu un ikdienas pienākumus, celsimies vēlāk un cerēsim, ka mežā pietiks ogu mūsu gardajai maltītei mežā.

Dienas programma:

9.00 RITEŅBRAUCĒJAS tiekas studijā AURA YOGA 
(Meža iela 4a)

ap 11.30 
ierodamies svinību vietā.
Tie, kuri izbraukumā dodas ar auto, gaidām jūs 11.30 Lielupē (pie 33.līnijas).

Pirmā pietura ir smaržīgs, vasaras pilnbriedā un ogu smaržu apreibis mežs, kura tvīkstošo elpu remdina tikai piejūras vējš. 

plkst. 11.30 - 12.30 
Plūstoša jogas nodarbība KĀJU VIEGLUMAM, kuras laikā sajutīsim dabas dzīļu spēku un ļausim sev burtiskā nozīmē savienoties ar dabu. 

12.30 - 13.00 Vēlās ogotāju brokastis 

13.00 Dodamies mežā, sajūtam ogošanai labākas vietas:)


14.30 
Plenērs.

Aura Yoga jau kopš pirmās dienas nav iedomājama bez radošām aktivitātēm, tāpēc, protams, ka arī šīs festivāla dienas ietvaros GLEZNOSIM, LĪMĒSIM, VEIDOSIM! 
Ielūkosimies savas esības mežā - tajā patiesajā, dziļajā, tīrajā dvēseles nostūrī, kurā dzīvība pastāv neskatoties uz aizspriedumiem, bailēm un prāta ierobežojumiem. Uz audekliem triepsim to, ko redzam sev apkārt vai to, ko esam ieraudzījuši sevī. Krāsu vietā izmantosim arī dabas materiālus!

Pēc gleznošanas - MEDITĀCIJA 

16.30 vieglas pusdienas 
17.00 atpakaļceļš 

Festivāla dienas aktivitātes vada Sarmite Makarova un Kristine Kutuzova. 

Vienas dienas festivāla izmaksas EUR 35,00 
Summa iekļauj visus nepieciešamos materiālus izņemot divriteni:).

Maksimālais dalībnieku daudzums - 10 personas. 
Pieteikšanas sūtot sms 29243452. 

***
Mežā pats savu elpu baidies pazaudēt mīkstajās sūnās, mežā kokiem stumbri kā tērauda urbji, kas no zemes dzīlēm spēku aizgūtnēm velk un ieauž to zaļajās lapotnēs. Mazliet bail no viņa. Kā no tēta – liela un gudra. Šķiet, dīvains spēks manī raugās kā svētībai pasniegta roka un es tam atsaucos – palieku savu galvu zem glāsta un saprotu – gribu tai sajūtai ļauties, gribu to paturēt. Prāts un ķermenis klusē un šis klusums ir skaists. Mežs neklusē. Es esmu klusa. Un skaista.

Festivāla būtība ir cilvēku grupas pulcēšanās vienuviet, lai svinētu kādu īpašu, šīs grupas vērtības raksturojošu notikumu.