Līva Zariņa

Fans 268
Genres
Share

Bio

Ar mūziku esmu kopā jau no agras bērnības, kad vecāki sāka mani vest pie vokālajiem pedagogiem, taču nopietnāk ar dziedāšanu sāku nodarboties no 12 gadu vecuma, kad pilsētā parādījās jauna vokālā pedagoģe un tas bija sākums tam, ko šobrīd arī turpinu un, šķiet, ka arī izdodas. :) Esmu absolvējusi Alūksnes mūzikas skolas klavieru nodaļu (2003.g.), tomēr nolēmu apgūt arī kora - diriģēšanas mākslu, tādēļ pēc diviem gadiem absolvēšu mūzikas skolu jau otro reizi. Pašmācības ceļā esmu apguvusi arī ģitārspēli.
Bērnībā mani aizrāva viss, kas bija saistīts ar mākslu. Biju aizrautīga dejotāja, dziedātāja, aktrise un arī gleznotāja. Tolaik šķita, ka gleznoju kā neviens, tomēr tagad saprotu, ka lielākā daļa otas vilcienu manos drbos bija skolotāja. :)
Šobrīd vairāk aizraujos ar dziedāšanu un dejošanu. Dziedot ir nācies pabūt tādās vietās un tādos pasākumos, kādos nez vai bez tā visa būtu nonākusi. Esmu piedalījusies un bijusi dažādos koncertos, konkursos un festivālos, kā piemēram "Putnu bērni", "Olgas disenīte", "Mikīpele", "Do-Re-Mi", "Bērnu eirovīzija", "Tahtede Laul", "Aprīļa pilieni", "Jaunās zvaizgnes" u.c. un bijusi to laureāte. Uzvara "Dziesma manai Paaudzei 2006" Finālā un 2.vieta TV Konkursa "Latvijas Talants 2007"

Members

Nearest events

Open in a new window

Music